Zien: eerste teaser 'Onderhuids' met Jan Kooijman online

Dieter Blarinckx-11 april 2023 om 16:51- Foto:

Streamz

Ben jij fan van de goddelijke danssensatie Jan Kooijman? Dan laat je nu best even alles vallen, want de eerste teaser trailer van zijn gloednieuwe serie werd zopas gedropt!

‘Onderhuids’ is een nieuwe serie van Streamz en neemt ons mee achter de schermen van een luxueuze beautykliniek waar de rich & famous zich mooier willen maken dankzij de professionele hulp van topchirurg Pierre Van Den Heuvel (Carry Goossens), zijn zoon Olivier (Jan Kooijman).

“Alles in de kliniek wordt echter op z’n kop gezet wanneer de jonge en ambitieuze Dr. Nisrine Iravani (Idalie Samad) haar intrede maakt als nieuwe kracht. Vooral voor Olivier, de zoon van Pierre, blijkt de aanpassing het grootst te zijn. De toekomstvisie van Nisrine komt namelijk niet meteen overeen met die van Olivier, die het op een dag zal moeten overnemen van zijn behoorlijk elitaire vader”, klinkt het in de synopsis.

De nieuwe serie zal zo’n acht afleveringen tellen en zal exclusief te streamen zijn via Streamz.

Check de teaser trailer hieronder en start met streamen vanaf 17 mei:

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Scifi-serie 'The 100' niet langer beschikbaar op Netflix

Nico De Greef-27 mei 2023 om 13:34

Fans van de sciencefiction-serie The 100 krijgen deze week slecht nieuws te verwerken, want de reeks is niet langer beschikbaar om te streamen op Netflix.

Dat de reeks deze maand in enkele landen van Netflix zou verdwijnen, was al even bekend, maar welke landen er precies getroffen zouden worden, was niet helemaal duidelijk. Nu blijkt dat niet enkel Nederland maar ook België bij de verliezers horen, want alle 7 seizoenen van de populaire sciencefiction-reeks zijn in beide landen sinds deze week niet langer beschikbaar om te streamen. Wie recent was begonnen aan een marathon van The 100 heeft met andere woorden dus dikke pech.

May we meet again

Hoewel de reeks momenteel niet meer op Netflix bekeken kan worden, betekent dat niet dat de reeks nooit zal terugkeren naar de streamingdienst. Series en films die niet door Netflix zelf worden geproduceerd, zoals in dit geval, worden namelijk op regelmatige basis verwijderd wanneer de licentieovereenkomst (een deal tussen twee partijenen waarin wordt vastgelegd hoelang een film of serie op een platform mag worden vertoond) met productiebedrijven afloopt. Wanneer dat gebeurd (en dit kan verschillen per land), moeten de producenten dus een nieuwe deal maken. In de meeste gevallen duurt het enkele jaren vooraleer er een nieuwe deal wordt gemaakt.

The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze planeet onbewoonbaar is geworden. Vanuit een gigantisch ruimtestation worden uiteindelijk 100 jeugddelinquenten teruggestuurd om het aardoppervlak te verkennen. Eens aangekomen op aarde, ontdekken ze echter dat ze helemaal niet alleen zijn.

Ontdek meer