Loop mee voor het leven: Wings for Life World Run 2023

Nezir Yikik-11 april 2023 om 14:06- Foto:

Red Bull Content Pool

Net zoals de voorbije jaren, organiseert Red Bull met ‘Wings For Life World Run’ ook dit jaar opnieuw een loopevenement. Het wereldwijde evenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar ruggenmergletsels.

Wist je dat er wereldwijd meer dan drie miljoen mensen zijn die lijden aan een ruggenmergletsel? Door deel te nemen aan het loopevenement, loop je voor hen én voor een hoopvolle toekomst.

Wat ‘Wings for Life World Run’ van Red Bull zo uniek maakt, is dat er geen fysieke finish is. Je start op precies hetzelfde moment als honderdduizenden andere deelnemers over de hele wereld. In België is dat om stipt 13 uur!


Het inschrijfgeld gaat integraal naar het onderzoek, dus door mee te doen draag je ook bij aan een hoger doel. Toch niet zo’n loper? Dan kan je via de website nog steeds een vrijwillige donatie doen.

Dit jaar loop je in Brussel voor - naast alle mensen met ruggenmergletsels - één persoon in het bijzonder: de 6-jarige Stan. Hij brak twee jaar geleden een ruggenwervel na een ongelukkige val van een tractor. Sindsdien is hij verlamd vanaf zijn middel en werkt hij hard om beter te worden.

Red Bull Content Pool

Ook heel wat Belgische content creators zijn van de partij tijdens het loopevenement, waarvan ondere andere: Average Rob en Arno The Kid, Jaël Ost, Joshua Feytons, Aaron De Groeve, Maximiliaan Verheyen, Ilias Kostit, Elias Verwilt, Xander Mertens en Timon Verbeeck.


Wat houdt je nog tegen? Schrijf je in voor ‘Wings For Life World Run’ en loop voor iemand die dat niet (meer) kan. Meer info vind je terug op de website van de stichting.

Dude Perfect brengt Panda-Monium World Tour naar België

Joyce Vander Auwera-19 april 2024 om 17:30

De legendarische trick-shot artiesten van Dude Perfect maken zich klaar om de boel op stelten te zetten in Europa. En ja hoor, ook België staat op hun lijstje! Op 22 september zullen ze de Lotto Arena in Antwerpen doen oplichten met hun legendarische tricks en uitdagingen.

Deze groep van vijf vrienden uit Texas, bekend als Dude Perfect, heeft een wereldwijde fanbase veroverd met hun gekke trick-shots, uitdagingen en wedstrijden op YouTube. Tyler 'The Beard' Toney, 'The Twins' Cory en Coby Cotton, Garrett 'The Purple Hoser' Hilbert en Cody 'The Tall Guy' Jones hebben een indrukwekkende online aanwezigheid, met meer dan 60 miljoen YouTube-abonnees, 12 miljoen Instagram-volgers en 18 miljoen TikTok-volgers. Ze behoren tot de crème de la crème van de sport- en entertainmentwereld.

Coby Cotton liet weten: "Het was altijd al een droom van ons om onze tournee buiten de VS te brengen en contact te maken met onze fans over de hele wereld. We zijn zo opgewonden dat het eindelijk zover is en kijken uit naar deze eerste stap om onze live show naar het buitenland te brengen."

"Eerlijk gezegd heb ik zoveel wedstrijden tegen de jongens in de VS gewonnen dat het tijd leek om ze een kans te geven op buitenlands grondgebied. Ik kan niet wachten om ze voor een nieuw publiek te verslaan", voegde Tyler Toney eraan toe.

Dus, Europa, maak je klaar om deze legendarische dudes te ontmoeten! Tickets voor Dude Perfect op 22 september in de Lotto Arena zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 april om 10 uur via greenhousetalent.com.

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Ontdek meer