Loop mee voor het leven: Wings for Life World Run 2023

Nezir Yikik-11 april 2023 om 14:06- Foto:

Red Bull Content Pool

Net zoals de voorbije jaren, organiseert Red Bull met ‘Wings For Life World Run’ ook dit jaar opnieuw een loopevenement. Het wereldwijde evenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar ruggenmergletsels.

Wist je dat er wereldwijd meer dan drie miljoen mensen zijn die lijden aan een ruggenmergletsel? Door deel te nemen aan het loopevenement, loop je voor hen én voor een hoopvolle toekomst.

Wat ‘Wings for Life World Run’ van Red Bull zo uniek maakt, is dat er geen fysieke finish is. Je start op precies hetzelfde moment als honderdduizenden andere deelnemers over de hele wereld. In België is dat om stipt 13 uur!


Het inschrijfgeld gaat integraal naar het onderzoek, dus door mee te doen draag je ook bij aan een hoger doel. Toch niet zo’n loper? Dan kan je via de website nog steeds een vrijwillige donatie doen.

Dit jaar loop je in Brussel voor - naast alle mensen met ruggenmergletsels - één persoon in het bijzonder: de 6-jarige Stan. Hij brak twee jaar geleden een ruggenwervel na een ongelukkige val van een tractor. Sindsdien is hij verlamd vanaf zijn middel en werkt hij hard om beter te worden.

Red Bull Content Pool

Ook heel wat Belgische content creators zijn van de partij tijdens het loopevenement, waarvan ondere andere: Average Rob en Arno The Kid, Jaël Ost, Joshua Feytons, Aaron De Groeve, Maximiliaan Verheyen, Ilias Kostit, Elias Verwilt, Xander Mertens en Timon Verbeeck.


Wat houdt je nog tegen? Schrijf je in voor ‘Wings For Life World Run’ en loop voor iemand die dat niet (meer) kan. Meer info vind je terug op de website van de stichting.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Yay, de Winter Efteling is weer terug!

Karen Luiken-13 november 2023 om 12:18

Met de winter in aantocht hult het Efteling-landschap zich vanaf vandaag traditiegetrouw weer in winterse sferen. Verschillende attracties krijgen een warm jasje, er zullen duizenden lichtjes branden en de openluchtschaatsbaan keert terug. Oftewel: de Winter Efteling is er weer!

De Winter Efteling wordt alweer voor de 25ste keer georganiseerd. En net zoals ieder ander jaar, betekent dat ook dit jaar heel veel verschillende extraatjes. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de Warme Winter Weide, waar je dagelijks terechtkunt voor een divers aanbod van entertainment en muziek? Of de bijzondere lichtgevende vlinders van Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het Oud & Nieuw-feest dat op oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur gevierd wordt.

Een ander hoogtepuntje is de schaatsbaan, die ook dit jaar weer zijn intrede maakt. Deze vind je bij de Warme Winter Weide kan door iedereen bezocht (en bereden) worden. Schaatsen kun je ter plekke huren; die hoef je dus niet zelf mee te nemen!

Natuurlijk zijn de attracties tijdens de Winter Efteling ook gewoon open en kun je nog steeds genieten van ritjes in de Baron, Joris & de Draak of de Symbolica. Meemaken? De Winter Efteling begint vandaag en is te bezoeken tot en met 4 februari. Kaartjes kun je aan de (digitale) kassa bemachtigen.

Ontdek meer