Netflix trakteert fans op nieuwe beelden 'Queen Charlotte'

Karen Luiken-11 april 2023 om 05:53

In aanloop van het eerste seizoen van de spin-off over het ‘Bridgerton’-karakter Queen Charlotte worden fans steeds vaker getrakteerd op nieuwe beelden. Bracht Netflix onlangs al een officiële trailer uit, is het nu tijd voor gloednieuwe foto’s.

Op de beelden zijn zowel nieuwe als oude gezichten te zien. Zo spotten we onder anderen Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh en Ruth Gemmell, die verantwoordelijk zijn voor de rollen van Queen Charlotte, Lady Agatha Danbury en Lady Violet Bridgerton. Maar we zien ook een aantal nieuwe castleden voorbij komen, zoals India Ria Amartfeifio en Cory Mylchreest. Zij spelen de hoofdrollen in de spin-off.

De serie wordt een prequel die zich voor de gebeurtenissen uit ‘Bridgerton’ afspeelt. Het verhaal gaat in op het huwelijk van Charlotte met koning George, dat zowel voor een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving zorgt.

‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ is vanaf 4 mei exclusief te zien op Netflix.

Masker van Eikeltje gaat af in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-12 oktober 2024 om 08:38

Het was lastig hem te ontmaskeren, maar toch moest Eikeltje het vrijdagavond ontgelden in ‘The Masked Singer’. In het grote groene pak bleek niemand minder dan Frank Verstraeten schuil te gaan.

Eikeltje werd de voorbije weken beroemd en berucht in Vlaanderen. Zingen deed hij nauwelijks, maar dansen kon hij als de beste. “Eikeltje kon niet goed zingen, dus ik had direct door dat ik het zotteke van de set moest zijn”, zegt Frank. “Ik was de pestkop, het eikeltje dus. Ik heb leuke dingen gedaan om in de kijker te lopen en mijn stem te camoufleren.”

Eikeltje zag er misschien lief uit, handig was het pak niet. Frank donderde tijdens zijn optredens een paar keer bijna van het podium. “Ik wist niet wat er gebeurde”, blikt Frank terug. “Ineens werd ik aan mijn armen getrokken. Wat de speurders aan het roepen zijn, dat hoor je niet. Je bent volledig afgesloten van de wereld. Ik zag echt niks en heb van alles geprobeerd om mij te oriënteren, maar dat was kansloos. Ik had een sleutelgat om door te kijken.”

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Ontdek meer