Kim Kardashian krijgt rol in 'American Horror Story'

Karen Luiken-11 april 2023 om 05:45- Foto:

Reuters

De cast van ‘American Horror Story’ krijgt er een heel bekend gezicht bij. Kim Kardashian heeft een rol te pakken in de serie. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Kim zal te zien zijn in het aankomende twaalfde seizoen van ‘American Horror Story’. “Kim is een van de grootste en slimste televisiesterren ter wereld en we zijn verheugd om haar te verwelkomen in onze familie”, zegt Ryan Murphy, medeoprichter van de serie. Volgens hem is er speciaal voor Kim een ‘leuke, stijlvolle en angstaanjagende rol geschreven’.

Naast Kim maakt overigens ook een andere Hollywood-ster binnenkort haar opwachting in de horrorserie. Niemand minder dan Emma Roberts is ook gecast voor het nieuwe seizoen.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer