Easter LIVE: de paasstream die je niet wil missen!

Simon Smetryns-10 april 2023 om 16:35

Volg morgen 11 april onze allereerste Easter LIVE. Dé paasstream die meer dan enkel chocolade brengt, want met studiogasten zoals: Clémentine Caron, Michael Amani, Xander Mertens, Aidan De Groeve én ‘Big Brother 2023’-kandidaten Michelangelo Amendola en Chiara Siddu, staat er heel wat juicy stuff op het (paas)menu.

Easter LIVE met Jaël Ost, dinsdag 11 april vanaf 18 uur op ons YouTube-kanaal!

Update: bekijk hieronder de volledige livestream:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer