Krijg 1300 dollar om horrorfilms te kijken

Lore Ketels-15 september 2021 om 12:13

Alle horrorfans opgelet, FinanceBuzz kondigde aan dat ze op zoek zijn naar mensen die voor hen 13 horrorfilms willen kijken in 10 dagen. Makkelijk verdiend toch?!

Het bedrijf wilt te weten komen of films met een hoger productiebudget nu echt enger zijn dan films met een lager productiebudget. Dit testen ze door je een hartslagmeter aan te doen en te zien welke films je hartslag het meeste verhogen.

Dit is de lijst van films die je zal moeten bekijken:

1. Saw
2. Amityville Horror
3. A Quiet Place
4. A Quiet Place Part 2
5. Candyman
6. Insidious
7. The Blair Witch Project
8. Sinister
9. Get Out
10. The Purge
11. Halloween (2018)
12. Paranormal Activity
13. Annabelle

Jammer genoeg kan je enkel deelnemen als je in de Verenigde Staten woont.

(Photo by Mollie Sivaram on Unsplash)

Hanne & Marthe geven Limburgse Amy eerste Golden Ticket!

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:21

Wie gisteren naar de grootste zoektocht van de Lage Landen, ‘K2 zoekt K3’, keek, zag hoe Marthe & Hanne voor het eerst een Golden Ticket uitdeelden. Dat gaven ze aan de Limburgse Amy. Zij mag dus meteen door naar de grote liveshows.

De 25-jarige Amy houdt van dieren, padel en Limburg. Ooit was ze nog Miss Limburg, maar in haar video zei ze: “Maar dat is niet zozeer de Amy die hier vandaag voor jullie staat. Ik ben eigenlijk eerder een K3’tje!”

Ze deed haar auditie met het liedje ‘K3 Airlines’ en wist een stoel te bemachtigen in de top 10. Helaas werd ze tegen het einde van de aflevering van de stoel gestoten. Maar toch betekende dat nog niet het einde want Hanne & Marthe kregen de kans om een Golden Ticket uit te delen. En dat deden ze met veel plezier voor Amy!

Proficiat Amy!

Beeld: DPG Media

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Ontdek meer