Krijg 1300 dollar om horrorfilms te kijken

Lore Ketels-15 september 2021 om 12:13

Alle horrorfans opgelet, FinanceBuzz kondigde aan dat ze op zoek zijn naar mensen die voor hen 13 horrorfilms willen kijken in 10 dagen. Makkelijk verdiend toch?!

Het bedrijf wilt te weten komen of films met een hoger productiebudget nu echt enger zijn dan films met een lager productiebudget. Dit testen ze door je een hartslagmeter aan te doen en te zien welke films je hartslag het meeste verhogen.

Dit is de lijst van films die je zal moeten bekijken:

1. Saw
2. Amityville Horror
3. A Quiet Place
4. A Quiet Place Part 2
5. Candyman
6. Insidious
7. The Blair Witch Project
8. Sinister
9. Get Out
10. The Purge
11. Halloween (2018)
12. Paranormal Activity
13. Annabelle

Jammer genoeg kan je enkel deelnemen als je in de Verenigde Staten woont.

(Photo by Mollie Sivaram on Unsplash)

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Dit is de tweede afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-16 januari 2022 om 16:21

De ‘Big Brother’-kandidaten hebben afscheid moeten nemen van Kitty. De Amsterdamse deelneemster die bekendstond om haar roze huispak, gesnurk en kookkunsten, is door de kijkers naar huis gestuurd.

Afgelopen week stond voor de deelnemers in het teken van ‘Survival Week’. Iedere dag werden er spelletjes gespeeld waar immuniteit mee gewonnen kon worden. Peter en Kitty waren de enige twee die de winst nooit wisten te pakken en bleven daarom over als genomineerden. De kijkers thuis hebben Peter vervolgens de meeste stemmen gegeven, waardoor Kitty haar koffers moest pakken.

“Wat ben ik een stom varken geweest”, was de reactie van Kitty. Zij kreeg eerder deze week de kans om immuniteit te kopen, maar besloot daar geen gebruik van te maken. Achteraf gezien heeft ze daar veel spijt van.

Ontdek meer