Deze Disneyland Paris-attractie krijgt grote update

Dieter Blarinckx-10 april 2023 om 13:15

Afgelopen weekend vond in Londen de 'Star Wars Celebration' plaats, een event waarop tal van nieuws werd gedeeld rond de wondere wereld van 'Star Wars'. Op de laatste dag van de conventie werd er ook bijzonder leuk nieuws gedeeld m.b.t. de Disneyland-parken!

“In 2024 gaan we meer verhalen en personages toevoegen aan ‘Star Tours’ op drie van onze bestemmingen over de hele wereld - Disneyland Park in Californië, Disney's Hollywood Studios in Florida en Disneyland Paris in Frankrijk”, klonk het tijdens de laatste dag van ’Star Wars Celebration’.

“We kijken ernaar uit om onze bezoekers mee te nemen op nieuwe avonturen... maar ik kan nog niet onthullen waar we naartoe gaan - of wie we onderweg zullen ontmoeten”, ging het panel verder.

Wanneer 'Star Tours' net zal sluiten voor de nodige veranderingen, is nog niet bekendgemaakt.

Check hun aankondiging hieronder:

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Ontdek meer