‘De Mol’-kandidate Elisabet lanceert eigen boek

Dieter Blarinckx-10 april 2023 om 13:10- Foto:

Play Media - De Mol 2019

In 2019 nam spoedarts Elisabet deel aan ‘De Mol’ en bleek uiteindelijk ook zélf de saboteur van het spel te zijn. En dat deed ze op meesterlijke wijze! Nu dropt ze binnenkort haar eerste boek: ‘Dagboek van een Spoedarts’.

De 37-jarige Elisabet Haesevoets zal over zo’n 50 dagen haar eerste boek droppen. Dat maakte de voormalige saboteur bekend via haar socials: “Voor Pasen geen paasei, maar wel een ander ei waar ik op heb zitten broeden.”

“In dit boek kijk je als lezer mee over mijn schouder, terwijl ik het ene spoedgeval na het andere behandel. Je ontmoet de patiënten en je leert onderweg ook mij beter kennen”, klinkt het bij haar aankondiging.

“De persoonlijke groei die ik doormaakte, mijn groeiende besef over hoe fragiel het leven is. Hoe ik leerde dat het zelfs niet genoeg is om elke dag het beste van jezelf geven, omdat je nooit iedereen kan redden. Elk verhaal in dit boek heeft mij geraakt en gevormd. Niet alleen als arts, maar ook en vooral als mens onder die witte jas.”

‘Dagboek van een Spoedarts’ zal vanaf 30 mei verkrijgbaar zijn.

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Ontdek meer