Het verhaal van 'Star Wars: The Bad Batch' eindigt met derde seizoen

Nico De Greef-10 april 2023 om 14:01

Disney+ brengt in 2024 het derde en laatste seizoen van de animatieserie 'Star Wars: The Bad Batch' uit. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens een panel op Star Wars Celebration.

Fans van de animatieserie hebben nog één groot avontuur te goed met de leden van Clone Force 99. Dat avontuur zal te zien zijn in een derde en tevens laatste seizoen dat in 2024 op de streamingdienst van Disney moet verschijnen.

Tijdens het panel kreeg het aanwezige publiek alvast een exclusief voorproefje te zien van de avonturen die de bijzondere clones te wachten staan. Zo onthullen de beelden onder meer dat, naast de leden van de Bad Batch, ook Emperor Palpatine, Captain Rex en de bounty hunter Fennec Shand allen terug te zien zullen zijn.

In het derde en laatste seizoen van 'The Bad Batch' proberen de overgebleven leden van Clone Force 99 Omega terug te winnen van de Empire nadat ze aan het eind van het vorige seizoen werd ontvoerd om deel te nemen aan de duistere experimenten van Palpatine.

Wanneer mogen we vierde seizoen 'Bridgerton' verwachten?

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:07

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag in zijn geheel op Netflix, maar toch kunnen we nú al niet wachten tot het vierde seizoen verschijnt. Hoe lang we daar geduld voor moeten hebben? Bereid je voor op een lange zit.

Showrunner Jess Brownell heeft in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat het waarschijnlijk zo’n twee jaar gaat duren voor het vierde seizoen naar Netflix komt. “We werken eraan om de seizoenen sneller uit te brengen, maar het duurt acht maanden om te filmen en dan moet er nog worden gemonteerd en in verschillende talen worden nagesynchroniseerd”, aldus Jess. “En het schrijven duurt ook erg lang, dus we zitten in een tempo van twee jaar. We proberen sneller te zijn, maar ga uit van die tijd.”

Het is nog niet bekend waar, en vooral over wie, het vierde seizoen zal gaan. Maar als we Jess mogen geloven, wordt het een geweldig seizoen. “Ik ben erg enthousiast over wat we aan het schrijven zijn. We zijn bijna aan het einde van het seizoen met onze scripts, en ik heb het gevoel dat het een van mijn beste werken en dat van de schrijvers is. We hebben onze samenwerking goed op elkaar afgestemd en draaien op volle toeren. Ik kan niet wachten tot fans zien wat we voor ze in petto hebben.”

Op deze datum verschijnt achtste seizoen 'Élite'

Karen Luiken-14 juni 2024 om 15:54

Ook zo bang dat het herfstachtige weer van de afgelopen weken de komende tijd nog even aanhoudt? We hebben een oppeppertje voor je. Want mochten de grijze dagen het deze zomer inderdaad winnen van de zonnige, dan hebben we in ieder geval iets te doen. Netflix gooit komende maand het achtste seizoen van ‘Élite’ online!

Het achtste seizoen van ‘Élite’ wordt helaas ook het laatste seizoen. Uit een nieuwe teaser blijkt dat we daarin een oude bekende mogen verwelkomen, en dat is niemand minder dan Nadia. Zij keert na een paar seizoenen terug naar Las Encinas en vergezelt de twee eerder aangekondigde nieuwe castleden Ane Rot en Nino Gallego. Andere acteurs die in de serie spelen, zijn onder anderen Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana en Álvaro de Juana.

Het nieuwe seizoen is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Ontdek meer