Het verhaal van 'Star Wars: The Bad Batch' eindigt met derde seizoen

Nico De Greef-10 april 2023 om 14:01

Disney+ brengt in 2024 het derde en laatste seizoen van de animatieserie 'Star Wars: The Bad Batch' uit. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens een panel op Star Wars Celebration.

Fans van de animatieserie hebben nog één groot avontuur te goed met de leden van Clone Force 99. Dat avontuur zal te zien zijn in een derde en tevens laatste seizoen dat in 2024 op de streamingdienst van Disney moet verschijnen.

Tijdens het panel kreeg het aanwezige publiek alvast een exclusief voorproefje te zien van de avonturen die de bijzondere clones te wachten staan. Zo onthullen de beelden onder meer dat, naast de leden van de Bad Batch, ook Emperor Palpatine, Captain Rex en de bounty hunter Fennec Shand allen terug te zien zullen zijn.

In het derde en laatste seizoen van 'The Bad Batch' proberen de overgebleven leden van Clone Force 99 Omega terug te winnen van de Empire nadat ze aan het eind van het vorige seizoen werd ontvoerd om deel te nemen aan de duistere experimenten van Palpatine.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Ontdek meer