Anouk Matton krijgt eigen realityshow

Karen Luiken-15 september 2021 om 12:06

Anouk Matton maakt als dj, business woman én celebrity mom veel mee. Genoeg voor een eigen realityshow in ieder geval. De grote liefde van Dimitri Vegas krijgt daarom een eigen reeks die eind deze maand te zien zal zijn bij VTM 2.

In ‘Anouk Matton Privé’ zien we hoe de it-girl een glamoureus leventje leidt. Als dj en zangeres, maar ook als influencer, carrièretijger met een eigen cosmeticalijn én als mama van zoontje London Takis Thivaiois. Ze geeft haar fans een exclusief kijkje in haar wereld vol beats, glitter en luxe.

We krijgen onder meer te zien hoe ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje. Maar ook de eerste weken als kersverse moeder en het eerste babysitmoment van papa Dimitri worden in beeld gebracht. Hoe gaat Anouk om met haar nieuwe leventje? En hoe combineert ze het moederschap met haar succesvolle carrière?

“Hoewel de optredens zo goed als stil lagen, heb ik geen enkel moment stil gezeten: ik bracht muziek uit, maakte me klaar voor de komst voor London en ik bracht een make-up lijn op de markt”, aldus Anouk. “Veel puntjes van mijn bucketlist heb ik de afgelopen maanden kunnen afvinken en ik vind het fijn dat ik dankzij dit programma mensen kan meenemen achter de schermen.”

‘Anouk Matton Privé’ is vanaf 27 september om 21.40 uur te zien bij VTM 2.

Chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:26

Het heeft behoorlijk wat geduld en stress gekost, maar het kasteel van de familie Meiland is eindelijk verkocht. Dat laten de realitysterren weten aan Shownieuws.

Het verkopen van het chateau was geen gemakkelijke opgave. Er waren lange tijd wel geïnteresseerden voor het enorme pand in Frankrijk, maar niemand bleek écht serieus. Op een gegeven moment hebben Martien en Erica er dan ook voor moeten kiezen de prijs te verlagen van dik 1 miljoen euro naar ‘slechts’ 795.000 euro.

Dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. “Het is voor elkaar. Het chateau is verkocht”, vertelt Erica. Martien vertelt dat de kopers Nederlandse mensen zijn. “Het heeft heel goed uitgepakt. Het is een heel leuke familie met een vrouw en man. Die hebben drie dochters, waarvan twee dochters met mannen en kinderen. Die gaan helemaal leuk, definitief, op het chateau wonen.”

Welke prijs de familie uiteindelijk voor het kasteel heeft gekregen, is niet bekend.

Verkoop boek Ali B stilgelegd na beschuldigingen

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:13

‘De Ali B-methode’, een zelfhulpboek waarin Ali B levenslessen deelt, wordt niet langer verkocht. De uitgever van het werk heeft de verkoop stilgelegd na de beschuldigingen die zijn binnen gekomen over de rapper.

In een aflevering van ‘BOOS’ die gisteren op YouTube verscheen, wordt Ali B door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting, intimidatie en aanranding. De uitgever van het boek ‘De Ali B-methode’ zegt geschrokken te zijn en neemt een drastische beslissing.

“Maven Publishing is geschokt door de ernstige beschuldigingen die zijn bekendgemaakt in het programma ‘BOOS’. We leggen de verkoop van ‘De Ali B-methode’ per direct stil”, zo klinkt het in een verklaring.

Ontdek meer