Anouk Matton krijgt eigen realityshow

Karen Luiken-15 september 2021 om 12:06

Anouk Matton maakt als dj, business woman én celebrity mom veel mee. Genoeg voor een eigen realityshow in ieder geval. De grote liefde van Dimitri Vegas krijgt daarom een eigen reeks die eind deze maand te zien zal zijn bij VTM 2.

In ‘Anouk Matton Privé’ zien we hoe de it-girl een glamoureus leventje leidt. Als dj en zangeres, maar ook als influencer, carrièretijger met een eigen cosmeticalijn én als mama van zoontje London Takis Thivaiois. Ze geeft haar fans een exclusief kijkje in haar wereld vol beats, glitter en luxe.

We krijgen onder meer te zien hoe ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje. Maar ook de eerste weken als kersverse moeder en het eerste babysitmoment van papa Dimitri worden in beeld gebracht. Hoe gaat Anouk om met haar nieuwe leventje? En hoe combineert ze het moederschap met haar succesvolle carrière?

“Hoewel de optredens zo goed als stil lagen, heb ik geen enkel moment stil gezeten: ik bracht muziek uit, maakte me klaar voor de komst voor London en ik bracht een make-up lijn op de markt”, aldus Anouk. “Veel puntjes van mijn bucketlist heb ik de afgelopen maanden kunnen afvinken en ik vind het fijn dat ik dankzij dit programma mensen kan meenemen achter de schermen.”

‘Anouk Matton Privé’ is vanaf 27 september om 21.40 uur te zien bij VTM 2.

‘Squid Game’-regisseur geeft opnieuw tips over tweede seizoen

Sofie Verbeeck-06 augustus 2022 om 10:00- Foto:

Netflix

Hwang Dong-hyuk is volop bezig met het tweede seizoen van de populairste Netflix-reeks 'Squid Game'. Hij gaf de afgelopen maanden al eens een paar tips over de nieuwe verhaallijn en dat heeft hij nu weer gedaan!

Het tweede seizoen van 'Squid Game' staat gepland voor ergens eind volgend jaar maar regisseur Hwang Dong-hyuk verklapt alvast een paar tips over de nieuwe verhaallijn. Hij laat weten dat het tweede seizoen vooral nog zal gaan over de hoofdrolspeler Gi-hun en dat het zal beginnen met waar hij is achtergebleven.

De hoofdlijn van het nieuwe seizoen is de essentie van menselijkheid. Gi-hun zal proberen te tonen dat ieder mens iets goeds heeft in zich en dat ze, zoals hij op het einde van seizoen 1 zei, geen racepaarden zijn maar mensen.

Verder verklapt de regisseur ook dat er nieuwe spellen klaarstaan en dat er enkele bekende gezichten zeker opnieuw zullen verschijnen. Onder andere The Front Man en The Salesman zullen we weer te zien krijgen naast heel wat nieuwe personages.

Netflix komt met nieuwe datingshow ‘Dated & Related’

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 10:30- Foto:

Netflix

Volgende maand is er weer een gloednieuw datingprogramma te zien op Netflix: Dated & Related. De titel geeft je waarschijnlijk vreemde gedachten maar geen zorgen, het is helemaal niet zo fout als je denkt!

Vanaf vrijdag 2 september kan je op Netflix kijken naar 'Dated & Related'. Het datingprogramma gaat niet over daten met familie, maar de bedoeling is dat broers en zussen zich in een duo inschrijven om elk opzoek te gaan naar liefde. De vraag is dan of het eerder een voordeel of een nadeel is dat hun broer of zus alles op de voet kan volgen.

Het programma speelt zich af in een villa in Zuid-Frankrijk en ook deze keer valt er op het einde een grote geldsom te winnen. Hoe de kandidaten geld kunnen winnen is nog niet duidelijk, maar de prijzenpot bedraagt maar liefst 100.000 dollar oftewel 98.000 euro!

Het programma zal pas begin september op Netflix te zien zijn maar je kan nu al de teaser bekijken.

Ontdek meer