Anouk Matton krijgt eigen realityshow

Karen Luiken-15 september 2021 om 12:06

Anouk Matton maakt als dj, business woman én celebrity mom veel mee. Genoeg voor een eigen realityshow in ieder geval. De grote liefde van Dimitri Vegas krijgt daarom een eigen reeks die eind deze maand te zien zal zijn bij VTM 2.

In ‘Anouk Matton Privé’ zien we hoe de it-girl een glamoureus leventje leidt. Als dj en zangeres, maar ook als influencer, carrièretijger met een eigen cosmeticalijn én als mama van zoontje London Takis Thivaiois. Ze geeft haar fans een exclusief kijkje in haar wereld vol beats, glitter en luxe.

We krijgen onder meer te zien hoe ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje. Maar ook de eerste weken als kersverse moeder en het eerste babysitmoment van papa Dimitri worden in beeld gebracht. Hoe gaat Anouk om met haar nieuwe leventje? En hoe combineert ze het moederschap met haar succesvolle carrière?

“Hoewel de optredens zo goed als stil lagen, heb ik geen enkel moment stil gezeten: ik bracht muziek uit, maakte me klaar voor de komst voor London en ik bracht een make-up lijn op de markt”, aldus Anouk. “Veel puntjes van mijn bucketlist heb ik de afgelopen maanden kunnen afvinken en ik vind het fijn dat ik dankzij dit programma mensen kan meenemen achter de schermen.”

‘Anouk Matton Privé’ is vanaf 27 september om 21.40 uur te zien bij VTM 2.

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Aleksandra doet wéér mee aan 'Love Island'

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:28

Aleksandra Jakobczyk heeft haar ‘Love Island’-portie na het winnen van een eerder seizoen nog niet gehad. De ex van Denzel Slager doet wéér mee aan de show, dit keer aan een Poolse variant van het datingprogramma.

De blonde schone was twee jaar geleden te zien in de Nederlandstalige editie van de realityshow. Ze liet haar oog vallen op Denzel en won samen met hem de hoofdprijs. De twee bleven na het programma nog een tijdje samen, maar besloten uiteindelijk toch een punt achter hun relatie te zetten.

Terwijl Denzel inmiddels de liefde heeft gevonden bij Famke Louise en samen met haar een kindje verwacht, doet Aleksandra een nieuwe poging de liefde te vinden. Op de Instagram-pagina van de Poolse ‘Love Island’ is te zien hoe ze haar entree maakt in het programma. Ze laat weten op zoek te zijn naar lange mannen die haar aan het lachen kunnen maken.

Ontdek meer