Anouk Matton krijgt eigen realityshow

Karen Luiken-15 september 2021 om 12:06

Anouk Matton maakt als dj, business woman én celebrity mom veel mee. Genoeg voor een eigen realityshow in ieder geval. De grote liefde van Dimitri Vegas krijgt daarom een eigen reeks die eind deze maand te zien zal zijn bij VTM 2.

In ‘Anouk Matton Privé’ zien we hoe de it-girl een glamoureus leventje leidt. Als dj en zangeres, maar ook als influencer, carrièretijger met een eigen cosmeticalijn én als mama van zoontje London Takis Thivaiois. Ze geeft haar fans een exclusief kijkje in haar wereld vol beats, glitter en luxe.

We krijgen onder meer te zien hoe ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje. Maar ook de eerste weken als kersverse moeder en het eerste babysitmoment van papa Dimitri worden in beeld gebracht. Hoe gaat Anouk om met haar nieuwe leventje? En hoe combineert ze het moederschap met haar succesvolle carrière?

“Hoewel de optredens zo goed als stil lagen, heb ik geen enkel moment stil gezeten: ik bracht muziek uit, maakte me klaar voor de komst voor London en ik bracht een make-up lijn op de markt”, aldus Anouk. “Veel puntjes van mijn bucketlist heb ik de afgelopen maanden kunnen afvinken en ik vind het fijn dat ik dankzij dit programma mensen kan meenemen achter de schermen.”

‘Anouk Matton Privé’ is vanaf 27 september om 21.40 uur te zien bij VTM 2.

Lea Michele zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:11

De familie van Lea Michele wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw lid. De ‘Glee’-ster laat via Instagram weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar man Zandy Reich.

Het nieuws wordt gedeeld met een reeks foto’s waar Lea met een babybuik op te zien is. “Mama, papa en Ever zijn dolblij”, staat erbij geschreven. Ever is het eerste zoontje van Lea en Zandy. Hij kwam drie jaar geleden ter wereld.

Lea en Zandy zijn oude vrienden van elkaar en begonnen in 2017 met daten. Twee jaar later trouwden ze tijdens een intieme ceremonie in Noord-Californië.

Ashley haalt 20.000 euro uit groepspot 'Big Brother'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:07

Ashley heeft er veel voor over om de halve finale van ‘Big Brother’ te bereiken. Heel veel zelfs. De blondine heeft maar liefst 20.000 uit de groepspot gehaald om zichzelf te redden. En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee... “Dit is een enorm lage actie”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer