'Avatar: The Way of Water' is nu te streamen

Dieter Blarinckx-10 april 2023 om 12:51

Heb je geen tijd gehad om de succesvolle film 'Avatar: The Way of Water' in de bioscoop te zien? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want hét filmfenomeen kan je nu gewoon online streamen!

Zo'n dertien jaar nadat James Cameron ons liet kennismaken met Jake Scully die via zijn avatar op missie moest op de planeet Pandora, duiken we in 'Avatar: The Way of Water' opnieuw die wondere wereld in. In het verhaal bevinden we ons tien jaar later en hebben Jake en Neytiri intussen hun eigen gezinnetje…

'Avatar: The Way of Water' kan je nu gewoon streamen via Apple TV, de Google Play Store en YouTube Films. Wanneer de film net zal verschijnen op Disney+, is nog niet bekendgemaakt.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu online!

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

Ontdek meer