'Avatar: The Way of Water' is nu te streamen

Dieter Blarinckx-10 april 2023 om 12:51

Heb je geen tijd gehad om de succesvolle film 'Avatar: The Way of Water' in de bioscoop te zien? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want hét filmfenomeen kan je nu gewoon online streamen!

Zo'n dertien jaar nadat James Cameron ons liet kennismaken met Jake Scully die via zijn avatar op missie moest op de planeet Pandora, duiken we in 'Avatar: The Way of Water' opnieuw die wondere wereld in. In het verhaal bevinden we ons tien jaar later en hebben Jake en Neytiri intussen hun eigen gezinnetje…

'Avatar: The Way of Water' kan je nu gewoon streamen via Apple TV, de Google Play Store en YouTube Films. Wanneer de film net zal verschijnen op Disney+, is nog niet bekendgemaakt.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu online!

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

Ontdek meer