Timothée Chalamet gaat zingen

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 19:10

De fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet gaan nu een gat in de lucht springen, want er werd namelijk bekendgemaakt dat hij binnenkort écht zal gaan zingen voor een nieuwe film. Dat meldt het Amerikaanse Collider.

Chalamet kruipt binnenkort in de huid van de iconische muzikant Bob Dylan, een rol waar hij ook voor zal moeten zingen. En volgens regisseur James Mangold zal hij ook écht gaan zingen en is hij volop bezig met zanglessen. Dat vertelde hij tijdens een interview met het Amerikaanse Collider.

Hij wist meteen ook te vertellen dat de opnames voor de film in augustus zullen aanvangen. Wanneer we ‘m dan net in de bioscoop mogen verwachten, is helaas nog niet geweten.

Chalamet kruipt in de huid van Bob Dylan in de periode dat die op het punt staat door te breken als folkzanger, maar tot schrik van zijn fans zijn akoestische gitaar inruilt voor een elektrische gitaar en een versterker.

Wie Timothée al eens zingend aan het werk wil zien, hoeft niet zó heel lang meer te wachten. In november zal hij immers al zingend en dansend te zien zijn in 'Wonka'.

FACTS brengt superster James McAvoy naar België

Karen Luiken-25 september 2023 om 14:00

James McAvoy is volgende maand in ons land te vinden. De wereldberoemde acteur is gestrikt voor de Belgische comic con FACTS.

Het evenement vindt op zaterdag 21 en zondag 22 plaats in de Flanders Expo in Gent. James McAvoy komt op de zaterdag langs en is die dag beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en een grote Q&A.

Je kunt de acteur kennen van allerlei verschillende titels. Hij speelde onder andere in ‘X-Men’, ‘The Chronicles of Narnia’, ‘Split’, ‘It: Chapter Two’, ‘Atonement’, ‘Wanted’, ‘The Last King of Scotland’, ‘His Dark Materials’ en ‘Atomic Blonde’.

Andere sterren die naar FACTS komen zijn de al eerder aangekondigde ‘Arrow’-held Stephen Amell, ‘Harry Potters’-ster Mark Williams, ‘Buffy’-actrice Charisma Carpenter, ‘Stargate SG-1’-acteur Christopher Judge, ‘Pirates of the Caribbean-‘ster Kevin McNally en ‘Pokémon’-introlied-zanger Jason Paige.

'Love Island'-ster Nycole schept duidelijkheid over breuk met Jonna

Karen Luiken-25 september 2023 om 13:41

Kort na de finale van ‘Love Island’ verbrak deelneemster Nycole haar relatie met Jonna. Tot nu toe was ze redelijk vaag over de reden van de breuk, maar in een gesprek met Grazia brengt ze daar verandering in. De realityster schept duidelijkheid.

Nycole maakte vorige week via Instagram bekend dat ze een punt achter haar relatie met Jonna had gezet. Ze schreef dat ze tijdens ‘Love Island’ in een bubbel leefde en dat ‘de dingen in de realiteit heel anders waren’. Maar ze liet ook weten dat ze inmiddels alle afleveringen had teruggekeken en dat ze niet blij was met wat ze had gezien.

“Ik had echt gevoelens voor hem en onze relatie was heel echt. Maar toen had ik nog niet alle afleveringen van ‘Love Island’ teruggekeken”, zegt Nycole tegen Grazia. “Wat ik zag kwetste me enorm. Hoe hij zich gedroeg na de zoen met Thirza na de challenge, hoe zijn lichaamstaal was, wat hij allemaal zei… Dat was gedrag waar ik van ging walgen. Jonna en ik hadden in de villa natuurlijk besproken wat er tijdens Casa Amor was gebeurd, alleen had hij me niet verteld dat hij tegen Thirza zei dat zijn ‘deur van hout was’. Ook had hij niet verteld hoe zijn lichaamstaal was tijdens de sexpositie challenge. Ik wil niet dat mijn vriend zich zo gedraagt als ik er niet bij ben.”

Ontdek meer