Timothée Chalamet gaat zingen

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 19:10

De fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet gaan nu een gat in de lucht springen, want er werd namelijk bekendgemaakt dat hij binnenkort écht zal gaan zingen voor een nieuwe film. Dat meldt het Amerikaanse Collider.

Chalamet kruipt binnenkort in de huid van de iconische muzikant Bob Dylan, een rol waar hij ook voor zal moeten zingen. En volgens regisseur James Mangold zal hij ook écht gaan zingen en is hij volop bezig met zanglessen. Dat vertelde hij tijdens een interview met het Amerikaanse Collider.

Hij wist meteen ook te vertellen dat de opnames voor de film in augustus zullen aanvangen. Wanneer we ‘m dan net in de bioscoop mogen verwachten, is helaas nog niet geweten.

Chalamet kruipt in de huid van Bob Dylan in de periode dat die op het punt staat door te breken als folkzanger, maar tot schrik van zijn fans zijn akoestische gitaar inruilt voor een elektrische gitaar en een versterker.

Wie Timothée al eens zingend aan het werk wil zien, hoeft niet zó heel lang meer te wachten. In november zal hij immers al zingend en dansend te zien zijn in 'Wonka'.

Huwelijk Regi en Kristel live te zien

Karen Luiken-27 februari 2024 om 12:53

Iedereen kan vanmiddag getuige zijn van het huwelijk tussen Regi en Kristel. De tortelduifjes trouwen om 15.00 uur in Zuid-Afrika en laten fans meegenieten met een live uitzending bij VTM 2.

Van de receptie en het aansnijden van de bruidstaart tot het jawoord en de openingsdag: alles wordt gefilmd. Hoe klinkt de wedding song die Regi speciaal voor Kristel schreef. Pinkt hij een traantje weg als hij zijn bruid voor het eerst ziet? En hoe verrassen de lovebirds met hun openingsdans?

De bruiloft wordt vanaf 15.00 uur uitgezonden. Om 18.00 is het moment suprême en geven Regi en Kristel elkaar het jawoord. Tom De Cock en Karen Damen zijn aanwezig als vliegende reporters.

“We kijken er zó naar uit om onze grote dag te vieren met vrienden en familie”, zeggen Regi en Kristel. “We gaan ervan genieten om iedereen te zien zweten en puffen in kostuum, want het is hier 35 graden. En vooral: we zijn benieuwd naar de outfits van onze gasten, want de opgelegde dresscode blijkt verwarring te zaaien. We gingen voor ‘dressy casual attire’ maar wilden vooral géén jeans short met spannende omslag rond het dijbeen of ‘sensation white vibes’. Ach, intussen is de wijn hier geleverd, dus de grootste zorg is van de baan.”

Wie de uitzending van vanmiddag niet kan bekijken, kan ‘Kristel & Regi: The Honeymoon’ vanaf vrijdag 1 maart om 20.00 bij VTM GO terugkijken.

Huwelijk Ellie Goulding voorbij

Karen Luiken-26 februari 2024 om 07:36

Ellie Goulding en haar partner zijn uit elkaar. De Britse zangeres schrijft op Instagram dat zij en Caspar Jopling na een huwelijk van 4,5 jaar hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan.

“Met het oog op recente verhalen zie ik mij gedwongen om jullie te laten weten dat Caspar en ik al een tijdje uit elkaar zijn”, aldus Ellie. De zangeres doelt daarmee op de verhalen die rondgaan over haar; ze zou zoenend zijn gespot met haar surfleraar.

Ellie schrijft dat zij en haar ex nog steeds goede vrienden zijn en dat ze er alles aan doen om hun zoon samen op te voeden. “We vervullen het co-ouderschap.”

Ellie en Caspar gaven elkaar in 2019 het jawoord. Twee jaar later kwam hun zoontje Arthur ter wereld.

Ontdek meer