Timothée Chalamet gaat zingen

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 19:10

De fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet gaan nu een gat in de lucht springen, want er werd namelijk bekendgemaakt dat hij binnenkort écht zal gaan zingen voor een nieuwe film. Dat meldt het Amerikaanse Collider.

Chalamet kruipt binnenkort in de huid van de iconische muzikant Bob Dylan, een rol waar hij ook voor zal moeten zingen. En volgens regisseur James Mangold zal hij ook écht gaan zingen en is hij volop bezig met zanglessen. Dat vertelde hij tijdens een interview met het Amerikaanse Collider.

Hij wist meteen ook te vertellen dat de opnames voor de film in augustus zullen aanvangen. Wanneer we ‘m dan net in de bioscoop mogen verwachten, is helaas nog niet geweten.

Chalamet kruipt in de huid van Bob Dylan in de periode dat die op het punt staat door te breken als folkzanger, maar tot schrik van zijn fans zijn akoestische gitaar inruilt voor een elektrische gitaar en een versterker.

Wie Timothée al eens zingend aan het werk wil zien, hoeft niet zó heel lang meer te wachten. In november zal hij immers al zingend en dansend te zien zijn in 'Wonka'.

Camila Cabello dankt fans voor steun in moeilijke tijd

Karen Luiken-10 juli 2024 om 08:05

Camila Cabello heeft het niet altijd gemakkelijk gehad. De zangeres kampt met een angststoornis en dwangmatige gedachten en maakt daardoor zware periodes door. In een bericht op Instagram schrijft ze dankbaar te zijn voor de steun die ze in deze tijden van haar fans krijgt.

“Ik doe dit al sinds ik 15 jaar oud was”, zo begint Camila haar bericht. “Het is heel makkelijk om je verstand te verliezen en dat is me een paar keer overkomen. Mijn fans waren er altijd voor me, hielden van me, steunden me en zorgden voor me. Bedankt dat jullie bij me zijn gebleven. Ik heb heel veel geluk dat onze connectie zo diep is.”

Camila schrijft dat de relatie met haar fans voelt als liefde. “Ik ben elke dag dankbaar voor de meest loyale, liefhebbende mensen die ik ooit heb ontmoet en nog niet heb ontmoet. Ik heb velen van jullie zien opbloeien. Onze verhalen zijn voor altijd met elkaar verweven.”

Ellen Pompeo keert terug in nieuw seizoen 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 07:40

Ellen Pompeo kan Meredith Grey nog niet helemaal loslaten. Hoewel de actrice na het 19de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ afscheid nam van haar personage, keert ze – net zoals in het 20ste seizoen – ook weer terug in het 21ste seizoen. Dat meldt Variety.

Het 21ste seizoen krijgt in het totaal 18 afleveringen, waarvan Ellen Pompeo er in zeker 7 te zien zal zijn. Dat is meer dan fans waarschijnlijk verwachtten. Haar aanwezigheid in toekomstige afleveringen was namelijk nog onzeker. In het 20ste seizoen maakte ze in 10 afleveringen haar opwachting.

‘Grey’s Anatomy’ verscheen in 2005 voor het eerst op de buis en telt inmiddels 20 seizoenen. Het 21ste seizoen heeft nog geen officiële releasedatum.

Ontdek meer