Suspicious Antwerp dropt vandaag nieuwe collectie!

Lore Ketels-15 september 2021 om 11:49

Afgelopen vrijdag organiseerde Suspicious Antwerp voor de tweede keer ‘Suspicious Offline’, een evenement waar je hun nieuwste collectie gewoon in hun eigen pop-up shop kon kopen. De kleding is normaal gezien enkel online te verkrijgen via hun eigen website, de kans om hem echt fysiek te kopen was dus uniek.

Ze lanceerde hier hun nieuwe Tomorrowland collectie, dat vroeg om een groot feest. Van de wachtrij tot in de winkel zelf was het feesten geblazen, overal stonden dj’s Tomorrowland-stijl.

Wie aanwezig was heeft er ook enkele A-list celebrities kunnen spotten. Ed Westwick, Jay Alvarrez en Drew Tanner kwamen helemaal afgevlogen speciaal voor de drop van de nieuwe collectie.

Niet getreurd voor wie er niet is geraakt of wie geen kleding heeft kunnen bemachtigen. Vanaf vandaag kan je de collectie ook online kopen.

Om 18 uur gaan de virtuele deuren open en kan je er de nieuwe collectie scoren. Wees er wel snel bij want hij is zeer gegeerd!

De collectie kan je hier kopen!

1
2
3
4

Tommy Jeans dropt nieuwe NBA collectie!

Amber Schepers-26 mei 2022 om 07:30

Goed nieuws voor fashion lovers die houden van een echte vintage look. Tommy Jeans lanceert dit voorjaar samen met NBA een nostalgische streetwear-modecollectie. Ze werken voor de collectie met nostalgische stijlen van Tommy’s straatcultuur.

Streetwear-mode op zijn best, dat kan je écht wel zeggen over de nieuwe Tommy Jeans collectie in samenwerking met NBA, de National Basketball Association van de VS. Samen brengen ze een collectie uit die ontworpen is voor iedereen die houdt van vintage straatstijl. De collectie knipoogt naar de jarenlange wortels van het merk in Amerikaanse streetstyle en iconische nostalgie van de jaren '90.

De streetwear-collectie zet in op een relaxte look met all-over prints van NBA-teamlogo's. Vanaf 25 mei 2022 is de collectie beschikbaar voor vroege toegang op de website en Tommy Jeans-winkels in heel Europa!

VTM GO komt met nieuw programma voor sneakerlovers

Karen Luiken-16 mei 2022 om 15:27

Er komt een nieuw VTM GO-programma speciaal voor sneakerlovers. In ‘Sneak Peek’ worden liefhebbers door Hakim Chatar meegenomen in de wondere wereld van sneakers, streetwear en alles wat daarachter schuilgaat.

Hakim gaat in het programma in gesprek met makers, zoekt de grootste sneakerverzamelaars op en verkent de roots van ’s werelds meest populaire schoeisel. Ook gaat hij langs bij verschillende bekende Vlamingen om een kijkje te nemen in hun riante sneakercollecties.

Gezichten die we voorbij zullen zien komen zijn die van YouTube-fenomeen Acid, 'Vooruit'-voorzitter Conner Rousseau, styliste Farah El Bastani, acteur Nicolas Caeyers en sneaker-customizer Tijs Van Impe. Acid trapt de reeks af. Hij bezit een bonte verzameling sneakers waarvan de meeste duidelijk de sporen dragen van zijn grootste passie: skaten.

Presentator Hakim kan niet wachten tot de show van start gaat. “Ik heb al de helft van mijn leven een obsessie met sneakers. Die gaat van de meest basic witte Air Force One’s tot de exclusievere - en dus ook heel dure - stuks”, vertelt hij.

"Het is een wereld op zich, die van de sneakerheads, en dus wilde ik wel eens in ‘lotgenoten’ hun schoenenkasten gaan neuzen. Ik kwam tot de conclusie dat lang niet elke sneakerhead z’n schoenen mooi ongedragen in de doos bewaart.”

De eerste vijf afleveringen van ‘Sneak Peek’ zijn vanaf woensdag 18 mei te zien op VTM GO.

Ontdek meer