Bizar: vrouw die trouwde met geest wil nu exorcisme

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 17:10- Foto:

Instagram - Brocarde

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest knotsgekke en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze Amerikaanse vrouw die trouwde met een geest en nu naar een exorcisme (uitdrijving) vraagt. Haar zogezegde man maakt haar leven immers "een hel".

De vrouw stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met een geest. Jawel, een geest. En nu gaat ze te rade bij een medium want ze eist een exorsisme om haar ‘man’ te verdrijven. Naar eigen zeggen maakt die haar leven immers een “living hell”, klinkt het aan het Amerikaanse Lad Bible. Haar man is een Victoriaanse soldaat die gesneuveld is in een grote veldslag.

De 38-jarige vrouw beweert dat haar man haar constant stalkt met het geluid van huilende baby’s en heeft er stilaan genoeg van: “Ik ben aan het eind van mijn Latijn. Ik wil mijn nederlaag niet toegeven, maar het voelt alsof getrouwd zijn met een geest niet werkt", klinkt het.

Ze onderzoekt nu de mogelijkheden om een exorcisme te laten uitvoeren om voorgoed komaf te maken met haar spooky huwelijk.

Kim Kardashian injecteert sperma van zalm in haar gezicht

Chelsy Vanlerberghe-15 juli 2024 om 09:51

Bij 'The Kardashians' is er niets TMI. In een nieuwe aflevering van de realityserie onthulde Kim Kardashian dat ze een wel heel bijzondere gezichtsbehandeling heeft gehad: er is zalmsperma in haar gezicht geïnjecteerd.

"Ik kreeg een zalmsperma-gezichtsbehandeling met zalmsperma geïnjecteerd in mijn gezicht", vertelde de 43-jarige Kardashian nonchalant aan haar moeder Kris Jenner tussen het filmen door. De behandeling zou haar er jonger doen uitzien. Iets waar ze veel voor over heeft.

In 2022 zei ze tegen The New York Times: "Ik probeer alles. Als je me zou vertellen dat ik elke dag kak moest eten om er jonger uit te zien, zou ik het misschien doen. Echt."

Kim K haalde het idee voor deze facial bij 'Friends'-actrice Jennifer Aniston, die vorig jaar krantenkoppen haalde na een interview. Ze zei dat een schoonheidsspecialiste haar over de behandeling had verteld. "Allereerst zei ik: ‘Meen je dat? Hoe krijg je zalmsperma?’" vertelde ze, voordat ze zei dat ze niet zeker wist of het een groot verschil maakte voor haar huid. De gezichtsbehandeling omvat injecties of microneedling-technieken voor de beste resultaten. En hoewel het misschien nieuw klinkt, bestaat het idee van een zalmsperma-gezichtsbehandeling al sinds de jaren 80, volgens PopSugar. "De zoektocht naar een wonderingrediënt in huidverzorging gaat altijd door", vertelde dermatoloog Joshua Zeichner aan het tijdschrift. "Er is aangetoond dat zalmmilt de huid verbetert, hydrateert, voller maakt, de textuur verbetert en rimpels vermindert. Dit komt door de hoge DNA-niveaus in zalmmilt. DNA is samengesteld uit aminozuren, die al lang worden gebruikt in huidverzorging vanwege hun hydraterende en celvernieuwende voordelen."

Interesse, anyone?

Dit is de lelijkste hond ter wereld

Karen Luiken-23 juni 2024 om 07:52

Er bestaan heel veel verschillende honden op deze wereld, maar er kan er natuurlijk maar één de allerlelijkste zijn. Naar welke viervoeter die titel gaat? Wild Thang, een 8-jarige pekinees.

Wild Thang is dit weekend bij de World’s Ugliest Dog-competitie verkozen tot lelijkste hond van het jaar, waarbij hij de strijd aanging met zeven andere deelnemers. De hond heeft al vijf keer meegedaan aan de wedstrijd, maar het is nu voor het eerst dat hij er met de winst vandoor gaat.

Wild Thang heeft zijn unieke uiterlijk te danken aan een ziekte die hij kreeg toen hij een puppy was. De groei van zijn tanden werd gehinderd, waardoor hij nu rondloopt met een bungelende tong. Ook heeft hij een spieraandoening aan een van zijn poten.

De hond en zijn baasje hebben met de overwinning 5.000 dollar gewonnen.

Ontdek meer