Bizar: vrouw die trouwde met geest wil nu exorcisme

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 17:10- Foto:

Instagram - Brocarde

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest knotsgekke en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze Amerikaanse vrouw die trouwde met een geest en nu naar een exorcisme (uitdrijving) vraagt. Haar zogezegde man maakt haar leven immers "een hel".

De vrouw stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met een geest. Jawel, een geest. En nu gaat ze te rade bij een medium want ze eist een exorsisme om haar ‘man’ te verdrijven. Naar eigen zeggen maakt die haar leven immers een “living hell”, klinkt het aan het Amerikaanse Lad Bible. Haar man is een Victoriaanse soldaat die gesneuveld is in een grote veldslag.

De 38-jarige vrouw beweert dat haar man haar constant stalkt met het geluid van huilende baby’s en heeft er stilaan genoeg van: “Ik ben aan het eind van mijn Latijn. Ik wil mijn nederlaag niet toegeven, maar het voelt alsof getrouwd zijn met een geest niet werkt", klinkt het.

Ze onderzoekt nu de mogelijkheden om een exorcisme te laten uitvoeren om voorgoed komaf te maken met haar spooky huwelijk.

Oudste hond ter wereld (31) overleden

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:59

Bobi, de oudste hond ter wereld, is overleden. Zijn Portugese baasje heeft bekendgemaakt dat de harige viervoeter op 31-jarige leeftijd zijn laatste adem uitblies in een dierenziekenhuis.

De hond woonde samen met zijn baasje Leonel Costa en vier katten op een boerderij in het dorp Conqueiros in Portugal. Hij werd geboren op 11 mei 1992, toen zijn baasje nog maar acht jaar oud was.

Bobi was een Rafeiro do Alentejo, een Portugees hondenras dat normaal gesproken tien tot veertien jaar oud wordt. Maar Bobi werd veel ouder; hij wist de 31 jaar en 165 dagen aan te tikken.

Hoe Bobi het zo lang vol heeft kunnen houden? Het geheim zit ‘m volgens zijn baasje in goed eten, veel frisse lucht en nog veel meer liefde. “Bobi eet hetzelfde als wij”, zei Leonel in een eerder gesprek met Associated Press.

Geobsedeerd door beroemdheden? Dan ben je mogelijk minder intelligent

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:19

Kun jij maar geen genoeg krijgen van roddels uit Hollywood? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Een nieuw onderzoek suggereert dat mensen die geobsedeerd zijn door beroemdheden mogelijk minder intelligent zijn.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder bijna 1800 volwassenen die verschillende cognitieve tests moesten voltooien. Er werd onder meer gefocust op woordenschat en cijfersymbolen. Verder moesten ze ook vragen invullen over hoe geïnteresseerd ze waren in beroemde mensen.

De onderzoekers concludeerden dat de mensen die het meest geïnteresseerd waren in beroemdheden, vaker lagere prestaties hadden op de cognitieve tests. Het is alleen niet duidelijk of de obsessie met de beroemdheden een oorzaak of juist een gevolg was van het hebben van een lagere intelligentie.

“Hoewel het onderzoek niet bewijst dat het ontwikkelen van een sterke obsessie met je favoriete beroemdheid ervoor zorgt dat je lager scoort op cognitieve tests, suggereert het wel dat het verstandig kan zijn om de gevoelens voor je idool zorgvuldig in de gaten te houden”, zo klinkt het volgens The Independent.

Ontdek meer