Zien: meer beelden gedropt van nieuwe 'Harry Potter'-game

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 08:16

Leuk en magisch nieuws voor de Potterheads hier, want na het grote succes van 'Hogwarts Legacy' is het binnenkort de beurt aan de nieuwe mobile game 'Harry Potter: Magic Awakened'.

Test je vaardigheden tegen andere heksen en tovenaars in spannende multiplayer duels in de nieuwste 'Harry Potter'-game! 'Harry Potter: Magic Awakened' is een nieuw kaartspel (CCG) en rollenspel (RPG) waarin je als student van Zweinstein de tovenaarswereld verkent. Ga je de strijd aan met een draak? Speel je met vrienden in duels? Stap je in de schoenen van Harry Potter? Bepaal je eigen magische pad in deze nieuwe game voor je smartphone en/of tablets.

De soft launch-versie voor iPhone en iPad kan je hier vinden. Android-users kunnen 'm hier vinden.

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer