Langverwachte ‘The Super Mario Bros. Movie’ is groot succes

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 08:11

Er was al lang veel te doen rond de gloednieuwe animatiefilm ‘The Super Mario Bros. Movie’. Die film is sinds deze week te zien in de bioscopen en is wereldwijd een gigantisch succes!

llumination en Nintendo bundelen voor het eerst hun krachten voor deze nieuwe geanimeerde versie van de bekendste loodgieters uit de gamewereld. Het publiek wordt meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor met personages die je herkent uit de vele Mario-games.

En na de eerste speelweek is het al meteen duidelijk: het is een immens succes! Zo wordt immers geschat dat de opbrengst van de film vandaag op 127 miljoen dollar zou zitten. En dat is een zéér indrukwekkend cijfer voor een animatiefilm!

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad, een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Check de trailer hieronder en ga ‘m nu zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

WIN: duotickets voor de horror/komedie 'It's A Wonderful Knife'

Simon Smetryns-06 december 2023 om 16:11

December, dat is cadeautjesmaand. Ook bij TAGMAG!

Hier maak je kans op een avond vol spanning (en een vleugje humor)! We geven namelijk 25 duotickets weg voor de avant-première van 'It's A Wonderful Knife' op 16/12 in Snow Valley, Peer.

Winnie Carruthers staat opnieuw voor een moeilijke uitdaging: samen met het buitenbeentje van de stad moet ze de psychotische moordenaar in Angel Falls weten te identificeren...

Mis deze avant-première niet! Vul snel het formulier in en maak kans op een duoticket voor deze bloedstollende film.

'It's A Wonderful Knife' komt officieel uit op 20/12. Wie weet kan je hem via ons al eerder en als eerste zien!

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer