Langverwachte ‘The Super Mario Bros. Movie’ is groot succes

Dieter Blarinckx-09 april 2023 om 08:11

Er was al lang veel te doen rond de gloednieuwe animatiefilm ‘The Super Mario Bros. Movie’. Die film is sinds deze week te zien in de bioscopen en is wereldwijd een gigantisch succes!

llumination en Nintendo bundelen voor het eerst hun krachten voor deze nieuwe geanimeerde versie van de bekendste loodgieters uit de gamewereld. Het publiek wordt meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor met personages die je herkent uit de vele Mario-games.

En na de eerste speelweek is het al meteen duidelijk: het is een immens succes! Zo wordt immers geschat dat de opbrengst van de film vandaag op 127 miljoen dollar zou zitten. En dat is een zéér indrukwekkend cijfer voor een animatiefilm!

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad, een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Check de trailer hieronder en ga ‘m nu zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer