Indiana Jones is terug in gloednieuwe trailer

Dieter Blarinckx-08 april 2023 om 08:04

Vanaf 28 juni neemt de bekendste avonturier van de wereld, Indiana Jones, ons weer mee op een knotsgek en spannend bioscoopavontuur. En daar werd er nu zopas een gloednieuwe trailer van gedropt!

Harrison Ford keert voor een laatste keer terug als de legendarische archeoloog in de langverwachte vijfde film van de iconische franchise, ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’.

Naast hoofdrolspeler Harrison Ford zien we ook nog sterren zoals Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson en Toby Jones.

Check de trailer hieronder en bekijk 'm vanaf 28 juni in de Belgische bioscopen.

Op deze datum komt langverwachte vervolg 'Freaky Friday' uit

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:57

Het is ein-de-lijk bekend wanneer we het langverwachte vervolg op ‘Freaky Friday’ kunnen verwachten. Disney laat weten dat de film vanaf 8 augustus 2025 op het witte doek te zien zal zijn.

De opnames van het vervolg, dat ‘Freakier Friday’ gaat heten, zijn deze zomer van start gegaan. Hoofdrolspeelsters van het eerste uur Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan keren allebei terug voor de film. Verder weten we inmiddels ook dat Chad Michael Murray en Mark Harmon een comeback maken voor hun vertrouwde rollen.

Andere castleden die je in de film gaat zien, zijn Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephen Tobolowsky, Rosalind Chao, Julia Butters, Manny Jacinto, Sophia Hammons en Maitreyi Ramakrishnan.

Live-action verfilming 'Lilo & Stitch' krijgt releasedatum van Disney

Nico De Greef-12 oktober 2024 om 18:19

Disney heeft de releasedatum aangekondigd van de live-action verfilming van Lilo & Stitch. De film zal op 23 mei 2025 in de bioscopen verschijnen.

Eerder dit jaar kondigde Disney al aan op het fan event D23 dat de live-action remake van de geliefde animatieklassieker uit 2002 in de zomer van 2025 uit zou komen. Nu heeft Disney ook de precieze datum vastgelegd: de film zal op 23 mei 2025 in de bioscopen verschijnen. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt via een post op sociale media.

Ondanks dat nu bekend is wanneer de film te zien zal zijn, is het nog steeds wachten op de eerste officiële beelden. Disney heeft in haar promotiecampagne van de film tot nu toe enkel een CGI-versie van de blauwe alien Stitch getoond. Hoe de overige filmpersonages naar het grote scherm worden vertaald, blijft voorlopig dus nog even een mysterie. De opnames voor de film werden in maart van dit jaar reeds afgerond.

Ontdek meer