Man met mes gearresteerd bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-15 september 2021 om 12:30

Angstige momenten voor Ariana Grande. Bij haar huis in Hollywood Hills is vorige week een man gearresteerd nadat hij met een mes begon te zwaaien. Hij eiste de zangeres te willen zien. Dat meldt TMZ.

De 23-jarige Aaron Brown bevond zich een paar dagen geleden midden in de nacht, rond de klok van twee, op Ariana’s eigendom. Hij wilde zijn grote idool koste wat het kost te spreken krijgen. Toen beveiligers zeiden dat hij het terrein moest verlaten, trok hij een mes.

De politie werd gewaarschuwd en heeft de man gearresteerd. Het is niet duidelijk of Ariana op het moment van het incident thuis was. Bronnen melden dat ze een omgangsverbod heeft aangevraagd bij de rechter.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer