Charlotte de Witte komt naar Rock Werchter!

Dieter Blarinckx-08 april 2023 om 07:39

Wie al uitkijkt naar de aankomende festivalzomer, gaan we nu heel blij maken want er is zopas zéér groot nieuws bekendgemaakt. Zo maakte Rock Werchter bekend dat niemand minder dan Charlotte de Witte de affiche zal vervolledigen!

“Charlotte de Witte zal The Barn met een intense set tijdelijk omtoveren tot de grootste technoclub van het land. Met deze aankondiging is de timetable van het festival ook compleet”, klinkt het in het statement van het bekende Vlaamse festival.

Rock Werchter zal het enige festival zijn waar de populaire dj deze zomer zal performen want ze heeft grootse plannen waar ze in het geniep aan werkt: "We zijn aan iets heel speciaal aan het werken. Het gaat de moeite worden”, aldus Charlotte en haar team.

Naast Charlotte de Witte zullen ook Muse, Arctic Monkeys, Stromae, Red Hot Chili Peppers, Stormzy, Liam Gallagher, Oscar and The Wolf, Queens of the Stone Age, Fred again.., Rosalía, Lil Nas X, Sam Fender, Machine Gun Kelly, Iggy Pop en Editors erbij zijn op Rock Werchter 2023. De volledige line-up kan je vinden op rockwerchter.be.

Rock Werchter zal deze zomer doorgaan van 29 juni tot en met 2 juli.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer