Deze ‘The Voice’-winnaar gaat naar het songfestival voor België

Lore Ketels-15 september 2021 om 08:51

De finale van Eurosong is nog maar een paar maanden achter de rug en België bereidt zich al voor op Eurosong 2022. Na de Vlaamse inzending van Hooverphonic is het aan onze zuiderburen om een kandidaat af te vaardigen.

RTBF kondigde zonet aan dat ‘The Voice Belgique’-winnaar Jérémie Makiese ons land gaat vertegenwoordigen op het volgende Eurosvisiesongfestival.

Jérémie won in 2021 de negende versie van ‘The Voice Belgique’ onder begeleiding van coach BJ Scott. Deze kennen we al als coach van onder andere Loïc Nottet die ons eerder al vertegenwoordigde in 2015, een regelrechte succesmachine dus.

RTBF stuurt al sinds 2013 telkens een finalist van The Voice naar het songfestival, het was dus niet zo’n grote schok dat Jérémie gekozen werd om deel te nemen.

Naast zingen is Jérémie ook een talent op het voetbalveld, hij tekende net een contract als doelman bij Excelsior Virton in afdeling 1B. Een man met vele talenten dus, wij wensen hem alvast veel succes.

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer