Deze ‘The Voice’-winnaar gaat naar het songfestival voor België

Lore Ketels-15 september 2021 om 08:51

De finale van Eurosong is nog maar een paar maanden achter de rug en België bereidt zich al voor op Eurosong 2022. Na de Vlaamse inzending van Hooverphonic is het aan onze zuiderburen om een kandidaat af te vaardigen.

RTBF kondigde zonet aan dat ‘The Voice Belgique’-winnaar Jérémie Makiese ons land gaat vertegenwoordigen op het volgende Eurosvisiesongfestival.

Jérémie won in 2021 de negende versie van ‘The Voice Belgique’ onder begeleiding van coach BJ Scott. Deze kennen we al als coach van onder andere Loïc Nottet die ons eerder al vertegenwoordigde in 2015, een regelrechte succesmachine dus.

RTBF stuurt al sinds 2013 telkens een finalist van The Voice naar het songfestival, het was dus niet zo’n grote schok dat Jérémie gekozen werd om deel te nemen.

Naast zingen is Jérémie ook een talent op het voetbalveld, hij tekende net een contract als doelman bij Excelsior Virton in afdeling 1B. Een man met vele talenten dus, wij wensen hem alvast veel succes.

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer