BREAKING: 3 nieuwe 'Star Wars'-films aangekondigd!

Dieter Blarinckx-07 april 2023 om 13:41

Tijdens de Star Wars Celebration in Londen werd er al veel aangekondigd. Zo kregen we de eerste beelden van 'Ahsoka' te zien en werd er een nieuwe trailer gedropt van de nieuwe 'Indiana Jones'-film. Maar het allerleukste nieuws? Er zijn 3 nieuwe 'Star Wars'-films in de maak!

Het zijn James Mangold, Dave Filoni en Sharmeen Obaid-Chinoy die de drie nieuwe films zullen regisseren. De film van Mangold zal zich afspelen in de verre geschiedenis van het 'Star Wars'-universum en zal het verhaal vertellen over het ontstaan van The Force. Filoni's film zal dan weer als eindpunt fungeren voor series zoals 'The Mandalorian', 'Ahsoka' en 'The Book of Boba Fett'.

Maar waar het publiek van door het dak ging, was het nieuws dat niemand minder dan actrice Daisy Ridley terug te zien zal zijn als Rey Skywalker in de film 'Star Wars: New Jedi Order'. Die bioscoopfilm zal geregisseerd worden door Sharmeen Obaid-Chinoy.

Wanneer we deze drie nieuwe films net mogen verwachten, is helaas nog niet bekend.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer