BREAKING: 3 nieuwe 'Star Wars'-films aangekondigd!

Dieter Blarinckx-07 april 2023 om 13:41

Tijdens de Star Wars Celebration in Londen werd er al veel aangekondigd. Zo kregen we de eerste beelden van 'Ahsoka' te zien en werd er een nieuwe trailer gedropt van de nieuwe 'Indiana Jones'-film. Maar het allerleukste nieuws? Er zijn 3 nieuwe 'Star Wars'-films in de maak!

Het zijn James Mangold, Dave Filoni en Sharmeen Obaid-Chinoy die de drie nieuwe films zullen regisseren. De film van Mangold zal zich afspelen in de verre geschiedenis van het 'Star Wars'-universum en zal het verhaal vertellen over het ontstaan van The Force. Filoni's film zal dan weer als eindpunt fungeren voor series zoals 'The Mandalorian', 'Ahsoka' en 'The Book of Boba Fett'.

Maar waar het publiek van door het dak ging, was het nieuws dat niemand minder dan actrice Daisy Ridley terug te zien zal zijn als Rey Skywalker in de film 'Star Wars: New Jedi Order'. Die bioscoopfilm zal geregisseerd worden door Sharmeen Obaid-Chinoy.

Wanneer we deze drie nieuwe films net mogen verwachten, is helaas nog niet bekend.

Live action-versie van 'Totally Spies' in de maak

Karen Luiken-18 juni 2024 om 06:48

Sam, Alex en Clover, de drie spionnen uit het iconische programma ‘Totally Spies’, keren terug naar je scherm. Variety maakt bekend dat Amazon plannen heeft voor een live action-versie van de reeks.

In tegenstelling tot de animatieversie van de serie, krijgt de nieuwe film echte acteurs. Het is nog niet bekend wie deel uit gaan maken van de cast. Will Ferrell is aangetrokken als uitvoerend producent.

‘Totally Spies’ was vooral populair tussen 2001 en 2012; er zijn toen zes seizoenen van de serie en een film over de spionnen gemaakt. Dit jaar kreeg de reeks een boost met een zevende seizoen, en ook een achtste seizoen is al in de maak.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Ontdek meer