Niall Horan schakelt hulp van One Direction nog steeds in

Karen Luiken-07 april 2023 om 06:25- Foto:

Reuters

Dat One Direction niet meer bij elkaar is, betekent in het geval van Niall Horan niet dat hij zijn voormalige collega’s nooit meer spreekt. In een recent interview heeft hij onthuld dat hij de jongens nog steeds om advies vraagt als hij nieuwe muziek wil uitbrengen.

“Ik doe het niet elke keer, maar als ik het gevoel heb dat ik een mening nodig heb, stuur ik mijn muziek door”, aldus Niall in een gesprek met Esquire. De zanger brengt binnenkort zijn nieuwe album ‘The Show’ uit en ook daarvoor vroeg hij One Direction om hulp. “Deze keer stuurde ik het naar Louis. Hij gaf me zijn eerlijke mening erover, wat altijd handig is.”

Na jaren samen in een band te hebben gezeten, weet Niall wat hij aan de andere heren heeft. “We hebben in de loop der jaren genoeg nummers uitgebracht”, vervolgt hij, “dus we weten wat fatsoenlijk is en wat niet. Ik zal altijd mijn muziek proberen rond te sturen om de mening van anderen te vragen.”

Startdatum en presentator 'De Slimste Mens ter Wereld' bekend

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:55

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ wordt ondanks veel speculaties van fans toch weer gepresenteerd door Erik Van Looy. Dat nieuws maakt Play4 bekend in een nieuwe video waarmee ook de startdatum wordt aamgekondigd: maandag 16 oktober.

Afgelopen weekend deelde Play4 een filmpje waarin te zien was hoe Erik Van Looy stikte in een radijsje. Een dag later lieten verschillende juryleden uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ via Instagram weten het presentatiestokje over te willen nemen.

Fans dachten daardoor dat er een nieuwe presentator zou komen, maar uit het nieuwe filmpje van Play4 blijkt nu dat niks minder waar is. Erik Van Looy blijkt zijn functie gewoon behouden. Sterker nog: als het aan hem ligt, ‘doet hij er nog twintig jaar bij’.

Naast een groot aantal juryleden wordt de presentator dit seizoen ook vergezeld door allerlei nieuwe kandidaten. Dat zijn onder anderen Jade Mintjens, Robin Pront, Annelien Coorevits, Average Rob, Alex Agnew, Nathalie Meskens, Spinvis, Toby Alderweireld, Elisabeth Lucie Baeten, Fien Germijns en Petra De Sutter.

'Game of Thrones'-ster maakt opwachting in 'Sex Education'

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:21

Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ staat sinds een paar dagen op Netflix. Alle afleveringen al gezien? Dan is het je misschien opgevallen dat een bekende ster uit ‘Game of Thrones’ ook een rol speelt in de serie.

Niemand minder dan de 31-jarige Jack Gleeson maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’. De acteur staat vooral bekend om zijn rol als Joffrey Baratheon in ‘Game of Thrones’. Daar was hij drie seizoenen in te zien als schurk en die rol speelde hij zó goed, dat hij in het echte leven doodsbedreigingen kreeg. Hij stopte een paar jaar met acteren, maar keert nu dus weer terug.

De acteur speelt in ‘Sex Education’ het personage Dodgy Mo, de broer van Maeve. En hoewel hij maar in twee afleveringen te zien is, merken fans hem wel op. “Dit had ik niet verwacht”, zegt iemand op Twitter. “Is dat de koning van Westeros?”, vraagt een ander zich af. En een derde: “Goed om Jack Gleeson weer terug te zien.”

Ontdek meer