Deze jongen verdient 50k door FIFA te spelen

Dieter Blarinckx-06 april 2023 om 15:48- Foto:

Instagram - Alex Shaw

Het is een droom voor veel gamers, maar voor deze 23-jarige Brit is het een droom die uitkomt: hij verdient zo’n 50.000 pond per jaar door te gamen. En ja, dat is zijn fulltime job.

De 23-jarige Alex Shaw vult zijn dagen met het spelen van de populaire voetbalgame FIFA, en daar verdient hij serieus zijn brood mee. Hij kocht op zijn 13e zijn eerste FIFA-game en was meteen verkocht. Na al die jaren mag hij zich nu trots een van de beste FIFA-spelers ter wereld noemen.

"Toen ik voor het eerst FIFA kocht en met mijn vrienden speelde, was ik helemaal niet zo goed, maar met de jaren en uren oefenen werd ik beter en begon ik professionele spelers te verslaan”, klinkt het in een interview met LAD Bible. Hij deed mee aan competities, zowel in binnen- als buitenland en speelde zich letterlijk een weg naar de top. Nu kan hij met trots zeggen dat hij een professionele FIFA-gamer is. Hij spendeert zo’n acht uur per dag op zijn PlayStation, en krijgt in return een jaarsalaris van zo’n 50.000 pond.

Dus jawel, je kan écht rijk worden door gewoon te gamen in je luie zetel! :D

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer