'Beautiful Disaster' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-06 april 2023 om 15:20

Ben jij nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Was je helemaal zot van de 'After'-films? Dan is dit nieuwe romantisch drama misschien wel iets voor jou! 'Beautiful Disaster' speelt sinds deze week in de Belgische bioscopen.

Bad boy Travis Maddox (gespeeld door niemand minder dan Dylan Sprouse) precies wat eerstejaars studente Abby Abernathy (Gardner) nodig heeft… Maar ook wat ze wil vermijden! Travis brengt zijn nachten door op ondergrondse bokswedstrijden en zijn dagen als de playboy van de universiteitscampus. Maar Abby wil niets met Travis te maken hebben. Geïntrigeerd door haar weerstand biedt Travis haar een eenvoudige weddenschap aan: als hij zijn volgende gevecht verliest, mag hij een maand lang geen seks hebben. Als hij wint, moet Abby voor dezelfde tijd in zijn appartement wonen…

‘Beautiful Disaster’ werd gemaakt door de producers van de 'After'-franchise en speelt sinds deze week in de bioscoop.

Check hieronder de trailer en scoor nu alvast je tickets!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Dimitri Vegas binnenkort te zien in nieuwe horrorkomedie

Karen Luiken-23 november 2023 om 14:26

Dimitri Vegas heeft een bijzonder project lopen. De dj van Belgische bodem is binnenkort te zien in ‘It’s a Wonderful Knife’, een horrorkomedie die vanaf 20 december in de Vlaamse bioscopen te zien is.

‘It’s a Wonderful Knife’ is een horrorkomedie die draait om het leven van Winnie Carruthers. Een jaar nadat Winnie op kerstavond haar broer én stad heeft gered van de psychopathische burgemeester Waters, voelt ze zich diep ongelukkig. Haar allerbeste vriendin kon ze namelijk niet redden en het lijkt alsof niemand écht begrijpt wat er werkelijk is gebeurd.

Wanneer Winnie vervolgens wenst dat ze nooit geboren was, belandt ze in een parallel universum waar niemand haar nog kent. In deze alternatieve realiteit beseft ze al snel dat de situatie veel erger is. De moordlustige maniak is namelijk nog op vrije voeten en terroriseert de inwoners nog steeds op gruwelijke wijze. Winnie besluit alles op alles te zetten om hem te verslaan en terug te gaan naar haar eigen wereld.

De hoofdrol wordt gespeeld door Justin Long. Dimitri Vegas speelt een bijrol.

Ontdek meer