Netflix deelt voorproefje van nieuw seizoen 'You'

Karen Luiken-15 september 2021 om 03:45

Met nog een maandje te gaan kunnen we met recht gaan aftellen tot het derde seizoen van ‘You’ verschijnt. Twee weken geleden maakte Netflix al bekend dat de nieuwe afleveringen op 15 oktober online zullen komen. Nu doet de streamingsdienst daar nog een schepje bovenop door alvast een klein voorproefje te delen.

Op gloednieuwe foto’s zien we onder meer Joe en Love. Hun verhaal gaat verder waar het in het tweede seizoen gebleven is. Ze zijn getrouwd en verwelkomen hun eerste kindje. Hun oude woonplaats is ingeruild voor Californië, een plek waar Joe zijn nieuwe slachtoffer zal uitkiezen...

De hoofdpersonen worden wederom gespeeld door Penn Badgley (als Joe) en Victoria Pedrettie (als Love). Andere castleden zijn Shalita Grant (als Sherry, een bekende influencer), Travis Van Winkle (als Cary, een charismatische eigenaar van een supplementenbedrijf), Saffron Burrows (als Dottie, de moeder van Love), Tati Gabrielle (als Marienne, een bibliothecaris die worstelt met persoonlijke problemen) en Dylan Arnold (als Theo, een student die lijdt aan verslavingsproblemen).

1
2
3
4

Broers en zussen gaan daten in nieuwe Netflix-show

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:52

Netflix blijft maar nieuwe dingen verzinnen. Na de vele datingshows die de streamingsdienst al heeft gelanceerd, is het nu tijd voor een nieuw concept. In ‘Dated & Related’ worden vrijgezellen samen in een romantische villa in Frankrijk gezet in de hoop de liefde te vinden. Klinkt alles behalve origineel? Klopt, maar er is een twist: de vrijgezellen die meedoen zijn broers en zussen.

De synopsis van het programma luidt als volgt: “Stel je voor dat je moet nadenken over het daten van je broer of zus... Hoe ze flirten, hoe ze hun partners behandelen en wat hun kenmerkende moves zijn. In deze gloednieuwe reality datingserie zullen broers en zussen elkaars liefdesleven van dichtbij zien terwijl ze samen op zoek gaan naar de ware.”

De show zou een ietwat ongemakkelijke vibe kunnen krijgen. Als je een broer of zus hebt, weet je namelijk dat het altijd twee kanten op kan gaan: of je speelt de ultieme wingman voor je dierbare, of je verpest alles door al zijn of haar geheimen te verklappen.

‘Dated & Related’ verschijnt vanaf 2 september op Netflix. De show wordt gepresenteerd door ‘Too Hot To Handle’-ster Melinda Berry.

Disney+ komt met serie over de Chippendales

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 17:01

Disney komt binnenkort met een serie die zich afspeelt in het bekende Chippendales-milieu. En daar zijn zopas de eerste beelden van gedropt!

Via sociale media werden nu de eerste stills gedropt van de aankomende misdaadreeks ‘Welcome to Chippendales’. Deze waargebeurde reeks vertelt het schandalige verhaal van Somen “Steve” Banerjee, een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke grondlegger werd van ‘s werelds grootste imperium voor het strippen van mannen – en daarbij niets in de weg liet staan.

Check hieronder de eerste beelden!

‘Welcome to Chippendales’ zal (hoogstwaarschijnlijk) dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer