Netflix deelt voorproefje van nieuw seizoen 'You'

Karen Luiken-15 september 2021 om 03:45

Met nog een maandje te gaan kunnen we met recht gaan aftellen tot het derde seizoen van ‘You’ verschijnt. Twee weken geleden maakte Netflix al bekend dat de nieuwe afleveringen op 15 oktober online zullen komen. Nu doet de streamingsdienst daar nog een schepje bovenop door alvast een klein voorproefje te delen.

Op gloednieuwe foto’s zien we onder meer Joe en Love. Hun verhaal gaat verder waar het in het tweede seizoen gebleven is. Ze zijn getrouwd en verwelkomen hun eerste kindje. Hun oude woonplaats is ingeruild voor Californië, een plek waar Joe zijn nieuwe slachtoffer zal uitkiezen...

De hoofdpersonen worden wederom gespeeld door Penn Badgley (als Joe) en Victoria Pedrettie (als Love). Andere castleden zijn Shalita Grant (als Sherry, een bekende influencer), Travis Van Winkle (als Cary, een charismatische eigenaar van een supplementenbedrijf), Saffron Burrows (als Dottie, de moeder van Love), Tati Gabrielle (als Marienne, een bibliothecaris die worstelt met persoonlijke problemen) en Dylan Arnold (als Theo, een student die lijdt aan verslavingsproblemen).

1
2
3
4

Tweede seizoen 'Squid Game' eindelijk bevestigd

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:18

Er is eindelijk groen licht gegeven voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’. De geruchten over een vervolg gingen al langer rond, maar nu is het dan ook echt officieel.

Het nieuws komt uit de mond van een betrouwbare bron, namelijk die van mede Netflix-directeur Ted Sarandos. Hij zei volgens Variety tijdens een interview dat er ‘absoluut’ een tweede seizoen komt. “Het ‘Squid Game’-universum is pas net begonnen”, aldus Ted.

Het eerste seizoen van ‘Squid Game’ verscheen afgelopen zomer op Netflix en werd de best bekeken serie van de streamingsdienst. Over het vervolg zijn nog niet veel details bekend, maar regisseur Hwang Dong-hyuk zei al wel het volgende over hoofdrolspeler Gi-hun: “In het eerste seizoen wordt zijn menselijkheid op een zeer passieve manier getoond. In het tweede seizoen zal dat, mede door wat hij allemaal heeft meegemaakt in het eerste seizoen, op een meer actieve manier gebeuren.”

Het personage komt volgens de regisseur voor een moeilijke keuze te staan. Een keuze tussen goed en kwaad. “Gi-hun was een winnaar uit het verleden, maar werd een front man. Het is net als Darth Vader. Sommigen worden Jedi en sommigen worden Darth Vader. Ik denk dat Gi-hun door een bepaald kritiek punt gaat waardoor hij op de proef wordt gesteld en die keuze ook moet maken.”

Vanaf deze datum kijk je naar nieuw seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:54

Het eerste seizoen van ‘Love is Blind’ was een groot succes. Niet voor alle deelnemers, wel voor de kijkers. De show werd ontzettend goed bekeken en het was dan ook wachten op een tweede seizoen. Goed nieuws: die komt er. En snel ook!

Het is alweer twee jaar geleden dat zes koppels in ‘Love is Blind’ voor de eerste keer een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Laat staan aangeraakt. Voor sommige kandidaten (lees: Amber en Barnett) bleek het een schot in de roos, voor andere iets minder.

Over een paar weken zien we hoe een nieuwe groep singles dezelfde uitdaging aangaat als hun voorgangers. De eerste vijf afleveringen van het tweede seizoen verschijnen op 11 februari op Netflix, een week later volgen er weer vijf. Vrijdag 25 februari is het tijd voor de finale.

Ontdek meer