Netflix deelt voorproefje van nieuw seizoen 'You'

Karen Luiken-15 september 2021 om 03:45

Met nog een maandje te gaan kunnen we met recht gaan aftellen tot het derde seizoen van ‘You’ verschijnt. Twee weken geleden maakte Netflix al bekend dat de nieuwe afleveringen op 15 oktober online zullen komen. Nu doet de streamingsdienst daar nog een schepje bovenop door alvast een klein voorproefje te delen.

Op gloednieuwe foto’s zien we onder meer Joe en Love. Hun verhaal gaat verder waar het in het tweede seizoen gebleven is. Ze zijn getrouwd en verwelkomen hun eerste kindje. Hun oude woonplaats is ingeruild voor Californië, een plek waar Joe zijn nieuwe slachtoffer zal uitkiezen...

De hoofdpersonen worden wederom gespeeld door Penn Badgley (als Joe) en Victoria Pedrettie (als Love). Andere castleden zijn Shalita Grant (als Sherry, een bekende influencer), Travis Van Winkle (als Cary, een charismatische eigenaar van een supplementenbedrijf), Saffron Burrows (als Dottie, de moeder van Love), Tati Gabrielle (als Marienne, een bibliothecaris die worstelt met persoonlijke problemen) en Dylan Arnold (als Theo, een student die lijdt aan verslavingsproblemen).

1
2
3
4

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer