(Her)openingsdatum 'It's a Small World' bekend!

Dieter Blarinckx-06 april 2023 om 15:13

Leuk en magisch nieuws voor de Disneyland-fanaten hier, want binnenkort zal een van de meest geliefde en iconische attracties terug (her)openen!

Via sociale media maakte Disneyland Paris bekend dat de geliefde en populaire attractie 'It's a Small World' terug zal openen op 5 mei. De attractie was al zo'n anderhalf jaar dicht voor renovaties.

Pretparkgangers die een abonnement hebben van Disneyland mogen de vernieuwde attractie al herontdekken op woensdag 3 en donderdag 4 mei.

Waar net allemaal aan gewerkt is tijdens de renovatie, is nog niet bekendgemaakt. Wél maakte Disneyland Paris al bekend dat ze o.a. de façade van de attractie onder handen namen, alsook de wachtrij een opknapbeurt gaven.

Check hun leuke aankondiging hier:

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer