Tover jezelf om tot Barbie of Ken met deze filter

Maxine Decaluwé-06 april 2023 om 13:55- Foto:

Warner Bros.

Op 4 april dropte filmstudio Warner Bros. de trailer van de langverwachte ‘Barbie’-film. Daarnaast werden 24 posters van de sterrencast onthuld en die gingen meteen viraal. Vanaf nu kan je ook zélf op de trend hoppen en een gepersonaliseerde ‘Barbie’-poster ontwerpen!

Altijd al Barbie of Ken willen zijn? Dankzij de ‘Barbie Selfie Generator’ tover je jezelf in no time om tot een echt personage! Het enige wat je moet doen is een foto uploaden, de juiste grootte aanpassen en een kleurtje kiezen. Daarna creëert de generator in een oogwenk jouw persoonlijke ‘Barbie’-poster.

Over de verhaallijn van de film is nog niet veel bekend, maar we weten wel dat de cast overloopt van sterren als Dua Lipa, ‘Ugly Betty’-ster America Ferrera, ‘Bridgerton’-actrice Nicola Coughlan, ‘Elf’-acteur Will Ferrell, Hollywoodster Helen Mirren, komedie-actrice Kate McKinnon, Marvel-acteur Simu Liu en ‘Sex Education’-sterren Emma Mackey en Ncuti Gatwa.

Benieuwd hoe jij er als Barbie of Ken zou uitzien? Maak dan gebruik van de tool via deze link nu het nog kan!

'Love Island'-ster Nycole schept duidelijkheid over breuk met Jonna

Karen Luiken-25 september 2023 om 13:41

Kort na de finale van ‘Love Island’ verbrak deelneemster Nycole haar relatie met Jonna. Tot nu toe was ze redelijk vaag over de reden van de breuk, maar in een gesprek met Grazia brengt ze daar verandering in. De realityster schept duidelijkheid.

Nycole maakte vorige week via Instagram bekend dat ze een punt achter haar relatie met Jonna had gezet. Ze schreef dat ze tijdens ‘Love Island’ in een bubbel leefde en dat ‘de dingen in de realiteit heel anders waren’. Maar ze liet ook weten dat ze inmiddels alle afleveringen had teruggekeken en dat ze niet blij was met wat ze had gezien.

“Ik had echt gevoelens voor hem en onze relatie was heel echt. Maar toen had ik nog niet alle afleveringen van ‘Love Island’ teruggekeken”, zegt Nycole tegen Grazia. “Wat ik zag kwetste me enorm. Hoe hij zich gedroeg na de zoen met Thirza na de challenge, hoe zijn lichaamstaal was, wat hij allemaal zei… Dat was gedrag waar ik van ging walgen. Jonna en ik hadden in de villa natuurlijk besproken wat er tijdens Casa Amor was gebeurd, alleen had hij me niet verteld dat hij tegen Thirza zei dat zijn ‘deur van hout was’. Ook had hij niet verteld hoe zijn lichaamstaal was tijdens de sexpositie challenge. Ik wil niet dat mijn vriend zich zo gedraagt als ik er niet bij ben.”

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Ontdek meer