Tover jezelf om tot Barbie of Ken met deze filter

Maxine Decaluwé-06 april 2023 om 13:55- Foto:

Warner Bros.

Op 4 april dropte filmstudio Warner Bros. de trailer van de langverwachte ‘Barbie’-film. Daarnaast werden 24 posters van de sterrencast onthuld en die gingen meteen viraal. Vanaf nu kan je ook zélf op de trend hoppen en een gepersonaliseerde ‘Barbie’-poster ontwerpen!

Altijd al Barbie of Ken willen zijn? Dankzij de ‘Barbie Selfie Generator’ tover je jezelf in no time om tot een echt personage! Het enige wat je moet doen is een foto uploaden, de juiste grootte aanpassen en een kleurtje kiezen. Daarna creëert de generator in een oogwenk jouw persoonlijke ‘Barbie’-poster.

Over de verhaallijn van de film is nog niet veel bekend, maar we weten wel dat de cast overloopt van sterren als Dua Lipa, ‘Ugly Betty’-ster America Ferrera, ‘Bridgerton’-actrice Nicola Coughlan, ‘Elf’-acteur Will Ferrell, Hollywoodster Helen Mirren, komedie-actrice Kate McKinnon, Marvel-acteur Simu Liu en ‘Sex Education’-sterren Emma Mackey en Ncuti Gatwa.

Benieuwd hoe jij er als Barbie of Ken zou uitzien? Maak dan gebruik van de tool via deze link nu het nog kan!

Must-see: deze Spaanse Netflix-serie met acteur uit 'La Casa de Papel'

Karen Luiken-01 maart 2024 om 13:36

Dat Spaanse series een succes zijn, heeft de geschiedenis bewezen met shows als ‘La Casa de Papel’, ‘Berlin’ en ‘Vis a Vis’. Binnenkort wordt er een nieuwe titel aan dat rijtje toegevoegd als ‘Mano de hierro’ in première gaat, een spannende serie met Jaimie Lorente (aka Denver uit ‘La Casa de Papel’) in een van de hoofdrollen.

‘Mano de hierro’, die ook wel ‘Iron Reign’ wordt genoemd, gaat over Joaquín Manchado, die vanuit de haven van Barcelona zijn drugsimperium met harde hand leidt. Alles lijkt op rolletjes te lopen, totdat het na een nieuwe lading compleet misgaat met zowel zijn business als zijn familie.

Naast Jaimie Lorente zijn ook Eduard Fernández en Chino Darín in de serie te zien, die vanaf 15 maart op Netflix te zien zal zijn. De trailer bekijk je hieronder.

Justin Timberlake geeft extra concert in Sportpaleis

Karen Luiken-01 maart 2024 om 11:15

De vraag naar tickets voor het concert van Justin Timberlake in het Antwerspe Sportpaleis is zó groot, dat de zanger heeft besloten een extra show te geven.

Vrijdagochtend gingen kaartjes voor de show van zaterdag 3 augustus in de verkoop. Binnen no time was alles de deur uit en veel fans grepen dan ook mis. Maar lang hoeven ze niet te treuren: Justin Timberlake geeft namelijk nóg een concert in Antwerpen. Naast 3 augustus betreedt hij ook op 4 augustus het podium van het Sportpaleis.

Tickets voor het tweede concert gaan op vrijdag 8 maart om 10.00 uur in de verkoop. Prijzen variëren tussen dik 56 euro en ruim 140 euro.

Ontdek meer