Tover jezelf om tot Barbie of Ken met deze filter

Maxine Decaluwé-06 april 2023 om 13:55- Foto:

Warner Bros.

Op 4 april dropte filmstudio Warner Bros. de trailer van de langverwachte ‘Barbie’-film. Daarnaast werden 24 posters van de sterrencast onthuld en die gingen meteen viraal. Vanaf nu kan je ook zélf op de trend hoppen en een gepersonaliseerde ‘Barbie’-poster ontwerpen!

Altijd al Barbie of Ken willen zijn? Dankzij de ‘Barbie Selfie Generator’ tover je jezelf in no time om tot een echt personage! Het enige wat je moet doen is een foto uploaden, de juiste grootte aanpassen en een kleurtje kiezen. Daarna creëert de generator in een oogwenk jouw persoonlijke ‘Barbie’-poster.

Over de verhaallijn van de film is nog niet veel bekend, maar we weten wel dat de cast overloopt van sterren als Dua Lipa, ‘Ugly Betty’-ster America Ferrera, ‘Bridgerton’-actrice Nicola Coughlan, ‘Elf’-acteur Will Ferrell, Hollywoodster Helen Mirren, komedie-actrice Kate McKinnon, Marvel-acteur Simu Liu en ‘Sex Education’-sterren Emma Mackey en Ncuti Gatwa.

Benieuwd hoe jij er als Barbie of Ken zou uitzien? Maak dan gebruik van de tool via deze link nu het nog kan!

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer