Dit zijn alle stage hosts voor Kamping Kitsch Club 2023!

Nezir Yikik-06 april 2023 om 13:18

Een maand nadat de nieuwe editie van Kamping Kitsch Club officieel werd aangekondigd, maakt de organisatie nu ook alle stage hosts bekend. En jawel, wij zijn er één van met onze ‘TAGMAG Circus’-stage!

Het gaat keihard voor Kamping Kitsch Club, want het grootste Vlaamse “pretpark” voor volwassenen is inmiddels al bijna volledig uitverkocht. Dat het festival dit jaar groter en legendarischer wordt, staat dus nu al in de sterren geschreven.

Deze middag kondigde de organisatie ook tien stages aan, die op zaterdag 19 augustus op het Kortrijkse festivalterrein zullen staan. Zelfs Hot Marijke is van de partij, want ze maakt op Kamping Kitsch Club haar hotste comeback!

Er is nog meer goed nieuws, want dit jaar zijn we voor het eerst present met een eigen podium in circusthema. De volledige lijst van de foutste stage hosts vind je hieronder:

De volledige affiche maakt de organisatie pas op 3 mei bekend, maar ook nu worden er al enkele namen gelost: Paul Elstak, dé happy hardcore-producer uit Nederland, Kate Ryan (mét kniezwengel), Push, D Devils en Lawine Boys. Eerder bevestigden artiesten zoals Tanja Dexters, Marc Coucke, Mr. Spaghetti (die van Samson), Virtual Zone en De Snollebollekes hun komst.


Nog geen tickets voor Kamping Kitsch Club? Bestel dan nog snel je ticket(s) via deze link. Wees op tijd of wees te laat!

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer