Zien: Camille in tranen na einde '#LikeMe'

Dieter Blarinckx-06 april 2023 om 06:35

Fans van de jeugdreeks '#LikeMe' genoten eerder deze week van de allerlaatste aflevering van de populaire serie. Maar ook hoofdrolspeelster Camille Dhont stond er even (met tranen) bij stil op instagram.

De Vlaamse actrice en zangeres Camille Dhont plaatste op haar insta een mooi en pakkend eerbetoon aan haar '#LikeMe'-carrière. “Het einde van een tijdperk. Ja hoor, heb toch nog tranen over”, klinkt het bij de beelden. Er zit zelfs een video tussen waarin we Camille spotten met volle tranen in de ogen!

"End of an era! Voor altijd in mijn <3", klinkt het verder.

Bekijk haar post hieronder:

Lizzo last sabbatjaar in na online haat

Chelsy Vanlerberghe-26 augustus 2024 om 15:03

Lizzo heeft beslist om een jaartje vrijaf te nemen. Via Instagram laat de Amerikaanse zangeres weten dat ze een sabbatjaar neemt. "Ik neem een pauze en bescherm mijn vrede" schrijft ze bij een video van zichzelf in badpak.

In mei vertelde Lizzo dat ze met mentale problemen worstelde na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag, die kwamen van dansers en oud-medewerkers. Vorig jaar ontkende Lizzo de beschuldigingen en zei dat het juist haar collega’s waren die zich niet professioneel gedroegen.

"Depressies zijn raar, je weet pas dat je erin zit als je er weer uit bent", zei ze toen op Instagram. Ze gaf aan dat ze zich nu beter voelt en beloofde nieuwe muziek. Haar laatste album, 'Special', kwam uit in 2022.

Nieuw op VTM: Kotmadam Sarafian

Chelsy Vanlerberghe-26 augustus 2024 om 08:50

De Kotmadam is terug! En nee, we hebben het niet over Jeanne uit de populaire fictiereeks. Dit keer hebben we het over een nieuwe kotmadam, namelijk Barbara Sarafian. In het nieuwe VTM-programma 'Kotmadam Sarafian' zal ze zich ontfermen over 7 kotstudenten. Dat wordt een cocktail van examenstress, liefdesverdriet, groeipijnen en feestgedruis.

De actrice leeft gedurende 10 maanden met hen mee op kot, waar de grootste levenslessen ontstaan en waar ze zich samen door een rollercoaster van liefdesverdriet, examenstress, groeipijnen en feestgedruis loodsen. Is Barbara de strenge mama of eerder een warme vriendin? Ontstaat er een generatieclash of wordt ze één van hen? En hoe blijft Barbara overeind tussen de levendige Gen Z’ers? En wat voor rol speelt ze in de hectische wereld van studeren en feesten?

Check hieronder al de eerste trailer!

'Kotmadam Sarafian' verschijnt dit najaar op VTM. Een exacte uitzenddatum is nog niet bekend.

Ontdek meer