Dit is waarom Harry Styles rol in 'The Little Mermaid' weigerde

Karen Luiken-06 april 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

Harry Styles was in de race voor de rol van prins Eric in ‘The Little Mermaid’. Mooie kans, maar de zanger besloot ‘m te weigeren. Over de reden daarvan doet Rob Marshall, regisseur van de film, nu een boekje open.

Rob bevestigt in een gesprek met Entertainment Weekly dat hij met Harry heeft gesproken over de rol van prins Eric. Zonder succes, helaas. “We hebben hem ontmoet, hij was aardig. Een geweldige kerel”, aldus de regisseur over de zanger. “Maar hij besloot alleen films te willen maken die wat donkerder zijn.” Dat is gelukt. Harry is inmiddels te zien in ‘Don’t Worry Darling’ en ‘My Policeman’.

De rol van prins Eric ging uiteindelijk naar Jonah Hauer-King, een Britse acteur die ook te zien is in de films ‘The Last Photograph’ en ‘A Dog’s Way Home’.

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

Ontdek meer