Dit is waarom Harry Styles rol in 'The Little Mermaid' weigerde

Karen Luiken-06 april 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

Harry Styles was in de race voor de rol van prins Eric in ‘The Little Mermaid’. Mooie kans, maar de zanger besloot ‘m te weigeren. Over de reden daarvan doet Rob Marshall, regisseur van de film, nu een boekje open.

Rob bevestigt in een gesprek met Entertainment Weekly dat hij met Harry heeft gesproken over de rol van prins Eric. Zonder succes, helaas. “We hebben hem ontmoet, hij was aardig. Een geweldige kerel”, aldus de regisseur over de zanger. “Maar hij besloot alleen films te willen maken die wat donkerder zijn.” Dat is gelukt. Harry is inmiddels te zien in ‘Don’t Worry Darling’ en ‘My Policeman’.

De rol van prins Eric ging uiteindelijk naar Jonah Hauer-King, een Britse acteur die ook te zien is in de films ‘The Last Photograph’ en ‘A Dog’s Way Home’.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer