Dit is waarom Harry Styles rol in 'The Little Mermaid' weigerde

Karen Luiken-06 april 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

Harry Styles was in de race voor de rol van prins Eric in ‘The Little Mermaid’. Mooie kans, maar de zanger besloot ‘m te weigeren. Over de reden daarvan doet Rob Marshall, regisseur van de film, nu een boekje open.

Rob bevestigt in een gesprek met Entertainment Weekly dat hij met Harry heeft gesproken over de rol van prins Eric. Zonder succes, helaas. “We hebben hem ontmoet, hij was aardig. Een geweldige kerel”, aldus de regisseur over de zanger. “Maar hij besloot alleen films te willen maken die wat donkerder zijn.” Dat is gelukt. Harry is inmiddels te zien in ‘Don’t Worry Darling’ en ‘My Policeman’.

De rol van prins Eric ging uiteindelijk naar Jonah Hauer-King, een Britse acteur die ook te zien is in de films ‘The Last Photograph’ en ‘A Dog’s Way Home’.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer