Steffie breekt met haar man na 'Bestemming X'

Dieter Blarinckx-05 april 2023 om 17:53- Foto:

DPG Media - VTM

Wie begin deze week naar de zevende aflevering van het populaire VTM-programma 'Bestemming X' keek, zag hoe deelneemster Steffie helaas de X-Bus moest verlaten. Maar na haar deelname nam ze nog een grote levensbeslissing.

De West-Vlaamse Steffie bevestigde aan de Vlaamse pers dat ze na haar deelname aan het VTM-programma 'Bestemming X' een punt zette achter haar relatie. “Op de bus vond ik de kracht om mijn leven om te gooien”, klinkt het o.a. in haar statement aan Het Nieuwsblad.

“Ik ben van de bus gestapt en ik wist dat ik mijn relatie moest stopzetten. Het is niet dat ik van de ene op de andere dag heb beslist om ermee te stoppen, het ging al langer slecht. Door deel te nemen aan het programma, was ik drie weken geïsoleerd van alles. Weg uit mijn dagelijkse leven, weg uit de relatie. Die afzondering heeft me wat ruimte gegeven om na te denken, stil te staan bij bepaalde zaken. Het was een duwtje in de rug.”

Het koppel was al twaalf jaar samen en heeft ook drie kindjes van 6, 7 en 12 jaar oud.

Succes Steffie!

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ontdek meer