Steffie breekt met haar man na 'Bestemming X'

Dieter Blarinckx-05 april 2023 om 17:53- Foto:

DPG Media - VTM

Wie begin deze week naar de zevende aflevering van het populaire VTM-programma 'Bestemming X' keek, zag hoe deelneemster Steffie helaas de X-Bus moest verlaten. Maar na haar deelname nam ze nog een grote levensbeslissing.

De West-Vlaamse Steffie bevestigde aan de Vlaamse pers dat ze na haar deelname aan het VTM-programma 'Bestemming X' een punt zette achter haar relatie. “Op de bus vond ik de kracht om mijn leven om te gooien”, klinkt het o.a. in haar statement aan Het Nieuwsblad.

“Ik ben van de bus gestapt en ik wist dat ik mijn relatie moest stopzetten. Het is niet dat ik van de ene op de andere dag heb beslist om ermee te stoppen, het ging al langer slecht. Door deel te nemen aan het programma, was ik drie weken geïsoleerd van alles. Weg uit mijn dagelijkse leven, weg uit de relatie. Die afzondering heeft me wat ruimte gegeven om na te denken, stil te staan bij bepaalde zaken. Het was een duwtje in de rug.”

Het koppel was al twaalf jaar samen en heeft ook drie kindjes van 6, 7 en 12 jaar oud.

Succes Steffie!

Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Ontdek meer