Steffie breekt met haar man na 'Bestemming X'

Dieter Blarinckx-05 april 2023 om 17:53- Foto:

DPG Media - VTM

Wie begin deze week naar de zevende aflevering van het populaire VTM-programma 'Bestemming X' keek, zag hoe deelneemster Steffie helaas de X-Bus moest verlaten. Maar na haar deelname nam ze nog een grote levensbeslissing.

De West-Vlaamse Steffie bevestigde aan de Vlaamse pers dat ze na haar deelname aan het VTM-programma 'Bestemming X' een punt zette achter haar relatie. “Op de bus vond ik de kracht om mijn leven om te gooien”, klinkt het o.a. in haar statement aan Het Nieuwsblad.

“Ik ben van de bus gestapt en ik wist dat ik mijn relatie moest stopzetten. Het is niet dat ik van de ene op de andere dag heb beslist om ermee te stoppen, het ging al langer slecht. Door deel te nemen aan het programma, was ik drie weken geïsoleerd van alles. Weg uit mijn dagelijkse leven, weg uit de relatie. Die afzondering heeft me wat ruimte gegeven om na te denken, stil te staan bij bepaalde zaken. Het was een duwtje in de rug.”

Het koppel was al twaalf jaar samen en heeft ook drie kindjes van 6, 7 en 12 jaar oud.

Succes Steffie!

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer