BTS-lid SUGA brengt eigen soloplaat uit

Dieter Blarinckx-05 april 2023 om 17:36

Leuk en muzikaal nieuws voor de fans van de Koreaanse band BTS, want bandmember SUGA brengt binnenkort zijn eerste soloalbum ‘D-DAY’ uit!

BTS-fans, noteer alvast vrijdag 21 april in je agenda, want dan zal BTS-lid SUGA zijn gloednieuwe soloplaat droppen. Dat album zal ‘D-DAY’ heten en SUGA brengt het uit onder zijn artiestennaam Agust D. Die alias gebruikte hij in het verleden ook al voor zijn succesvolle mixtapes ‘Agust D’ en ‘D-2′.

De eerste single van ‘D-DAY’ zal nu vrijdag droppen. Daarvoor werkte hij samen met de Zuid-Koreaanse solozangeres IU.

Check zijn aankondiging hieronder:

Dua Lipa brengt vrijdag nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:17- Foto:

Reuters

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Dua Lipa brengt deze week eindelijk nieuwe muziek uit. Vrijdag lanceert ze haar single ‘Dance The Night’.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de langverwachte ‘Barbie’-film die op 21 juli uitkomt. Dua Lipa speelt daar als blauwharige zeemeermin ook een kleine rol in. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling.

Via Instagram deelt Dua Lipa alvast een klein voorproefje van haar aankomende liedje. “Deze Barbie komt deze week met een nummer”, schrijft ze erbij.

Olivia Rodrigo komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:11

Het is feest bij Olivia Rodrigo. Haar debuutalbum ‘SOUR’ bestaat twee jaar en dat viert de zangeres met een cadeautje voor haar fans. Ze brengt zeer binnenkort nieuwe muziek uit!

Dat nieuws maakt Olivia bekend via Instagram. “SOUR wordt vandaag twee jaar. Geen woorden kunnen ooit beschrijven hoeveel dit album voor mij betekent en hoe dankbaar ik ben voor elke zegening die het heeft gebracht”, aldus de zangeres.

Ze belooft haar fans dat ze snel met ‘new stuff’ komt. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het.”

Ontdek meer