BTS-lid SUGA brengt eigen soloplaat uit

Dieter Blarinckx-05 april 2023 om 17:36

Leuk en muzikaal nieuws voor de fans van de Koreaanse band BTS, want bandmember SUGA brengt binnenkort zijn eerste soloalbum ‘D-DAY’ uit!

BTS-fans, noteer alvast vrijdag 21 april in je agenda, want dan zal BTS-lid SUGA zijn gloednieuwe soloplaat droppen. Dat album zal ‘D-DAY’ heten en SUGA brengt het uit onder zijn artiestennaam Agust D. Die alias gebruikte hij in het verleden ook al voor zijn succesvolle mixtapes ‘Agust D’ en ‘D-2′.

De eerste single van ‘D-DAY’ zal nu vrijdag droppen. Daarvoor werkte hij samen met de Zuid-Koreaanse solozangeres IU.

Check zijn aankondiging hieronder:

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer