BTS-lid SUGA brengt eigen soloplaat uit

Dieter Blarinckx-05 april 2023 om 17:36

Leuk en muzikaal nieuws voor de fans van de Koreaanse band BTS, want bandmember SUGA brengt binnenkort zijn eerste soloalbum ‘D-DAY’ uit!

BTS-fans, noteer alvast vrijdag 21 april in je agenda, want dan zal BTS-lid SUGA zijn gloednieuwe soloplaat droppen. Dat album zal ‘D-DAY’ heten en SUGA brengt het uit onder zijn artiestennaam Agust D. Die alias gebruikte hij in het verleden ook al voor zijn succesvolle mixtapes ‘Agust D’ en ‘D-2′.

De eerste single van ‘D-DAY’ zal nu vrijdag droppen. Daarvoor werkte hij samen met de Zuid-Koreaanse solozangeres IU.

Check zijn aankondiging hieronder:

Spotify brengt 'daylist' naar België

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 14:35

Heb je ooit gewenst dat je muziek zich aanpast aan hoe jij je voelt doorheen de dag? Spotify maakt die wens werkelijkheid met de lancering van ‘daylist’ in België!

Deze nieuwe feature is een van de populairste op Spotify en zorgt ervoor dat je muziek meegaat met jouw stemming, met playlists die meerdere keren per dag worden bijgewerkt. Dankzij 'daylist' krijg je playlists die echt bij elk moment van jouw dag passen. Of je nu rustig wakker wordt, een energieke boost nodig hebt in de namiddag of juist ontspanning zoekt in de avond, ‘daylist’ past zich aan aan jouw mood. Deze functie is sinds zijn lancering in 65 markten razend populair en heeft een toename van 118% gezien in het aantal gebruikers die ‘daylist’ ook in hun land willen zien.

En nu is de feature ook beschikbaar bij ons! Zowel gratis als Premium gebruikers kunnen wereldwijd genieten van deze feature. Je vindt je ‘daylist’ eenvoudig in de Made For You Hub op je mobiel, zoek naar ‘daylist’ op Spotify, of bezoek spotify.com/daylist om je playlist te ontdekken.

En als je een specifieke playlist vindt die je geweldig vindt, kun je die makkelijk opslaan. Tik gewoon op ‘...’, kies ‘Add to playlist’ en maak je eigen afspeellijst aan. Zo heb je altijd je favoriete tracks bij de hand!

Charli XCX neemt afscheid van 'Brat Summer'

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 10:55

'Brat Summer' is officieel voorbij, volgens Charli XCX dan toch. De zangeres kondigde the end of an era op haar sociale media aan: "Goodbye forever brat summer."

Het internetfenomeen kwam echt op gang in juni met de release van haar zesde studioalbum 'Brat', met de iconische limoengroene cover en de titel in kleine letters. Deze unieke stijl sloeg vooral aan op TikTok.

In een TikTok-video legde Charli de betekenis van 'brat' uit: "Je bent gewoon dat meisje dat een beetje chaotisch is, van feesten houdt en soms domme dingen zegt. Iemand die zich goed voelt maar af en toe een breakdown heeft. Feest erdoor, eerlijk en recht voor z'n raap. Een beetje onvoorspelbaar. Doet soms domme dingen. Maar dat is brat. Jij bent brat. Dat is brat," zei ze in de video.

De term 'Brat' ontplofte toen president Joe Biden aankondigde dat hij zich terugtrok uit de verkiezingen van 2024, en Charli XCX haar steun voor vicepresident Kamala Harris uitsprak door te tweeten: "Kamala IS brat."

Ontdek meer