CORE Festival maakt line-up compleet

Karen Luiken-05 april 2023 om 15:57

De line-up van CORE Festival is compleet. De organisatie van het evenement heeft vandaag de allerlaatste vijftien namen aangekondigd.

Onder meer Amaliah, Benny the Butcher, Bibi Seck, Caballero & JeanJass, De Schuurman, Dino Lenny, Ewan McVicar, Jamie 3:26, Jasper Tygner, Jordan Vickors, Lefto Early Bird, M I M I, Nu Genea Live Band, SuperJazzClub en Suze Ijó zijn toegevoegd aan de affiche.

Eerder werd bekendgemaakt dat de artiesten Angèle, Moderat, alt-J, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Little Simz, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Channel Tres, Pusha T, PinkPantheress en Honey Dijon een optreden geven op CORE Festival.

Tickets voor het tweedaagse festival, dat in het weekend van 27 en 29 mei plaatsvindt, zijn te koop via corefestival.com.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer