Pizza-glijmiddel tot happy ending: win een erotisch verwenpakket!

Joyce Vander Auwera-05 april 2023 om 13:26

Pepperoni, Cinnamon Bread en BBQ Chicken als smaakjes voor glijmiddelen? Toch niet helemaal, want de samenwerking tussen EasyToys en New York Pizza bleek uiteindelijk een 1 aprilgrap te zijn.

EasyToys komt wel vaker met creatieve en gekke producten op de markt, maar zelfs voor de erotische webshop is er blijkbaar een grens. Pepperoni, cinnamon bread en bbq chicken mogen dan wel smaken zijn om van te smullen, maar misschien toch niet zo appetijtelijk op je lichaam.

Was jij stiekem wél enthousiast en liep het water jou al in de mond? Dan moeten we je helaas teleurstellen, alleszins voor nu dan. Want… wie weet komt er zoveel vraag naar de smaakjes, dat EasyToys en New York Pizza de glijmiddelen wel moéten uitbrengen. Of is dat eerder wishful thinking?

EasyToys biedt in de webshop genoeg andere (echte) smaakjes aan, om je wilde slaapkameravonturen op smaak te brengen. Er is dus ongetwijfeld voor ieder wat wils!

We eindigen dit artikel met een happy ending, want we mogen samen met EasyToys een verrassingsbox weggeven om de wereld van glijmiddelen te ontdekken.

Check snel onze story op Instagram, stuur je antwoord door en wie weet geniet jij van enkele sensuele avonden!

(UPDATE: deze wedstrijd is inmiddels afgelopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe give-aways.)

WIN: 1 van de 10 gratis tickets voor Relief in Oudenaarde!

Simon Smetryns-18 juni 2024 om 17:07

Vrijdag 21 juni '24 is het zover! Dan vieren we het einde van de examens met Relief x TAGMAG in De Kubus in Oudenaarde.

Mis deze geweldige avond niet, want DJ MagiK & Jael Ost, Rumour, Arthur Lewis, Breaze, RVBBE, Broken Age en Denoo zijn ook van de partij! TAGMAG Insider Kobe Peeters heeft ook al wat vragen klaar voor jou.

We geven 10 gratis tickets weg. Waag nu je kans!

Win 1 van de 100 schminksticks in Belgische driekleur!

Simon Smetryns-17 juni 2024 om 10:36

Een echte fan schminkt z'n gezicht in de kleuren van zijn of haar favoriete team, deze zomer doen we dat natuurlijk voor de Belgen op het EK en de Olympische Spelen. Deze schminkstick is ideaal om onze nationale helden aan te moedigen, en jij kan hem winnen!

We geven maar liefst 100 van deze TAGMAG schminksticks in Belgische driekleur weg. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet krijg je hem binnenkort in jouw brievenbus.

Ontdek meer