Pizza-glijmiddel tot happy ending: win een erotisch verwenpakket!

Joyce Vander Auwera-05 april 2023 om 13:26

Pepperoni, Cinnamon Bread en BBQ Chicken als smaakjes voor glijmiddelen? Toch niet helemaal, want de samenwerking tussen EasyToys en New York Pizza bleek uiteindelijk een 1 aprilgrap te zijn.

EasyToys komt wel vaker met creatieve en gekke producten op de markt, maar zelfs voor de erotische webshop is er blijkbaar een grens. Pepperoni, cinnamon bread en bbq chicken mogen dan wel smaken zijn om van te smullen, maar misschien toch niet zo appetijtelijk op je lichaam.

Was jij stiekem wél enthousiast en liep het water jou al in de mond? Dan moeten we je helaas teleurstellen, alleszins voor nu dan. Want… wie weet komt er zoveel vraag naar de smaakjes, dat EasyToys en New York Pizza de glijmiddelen wel moéten uitbrengen. Of is dat eerder wishful thinking?

EasyToys biedt in de webshop genoeg andere (echte) smaakjes aan, om je wilde slaapkameravonturen op smaak te brengen. Er is dus ongetwijfeld voor ieder wat wils!

We eindigen dit artikel met een happy ending, want we mogen samen met EasyToys een verrassingsbox weggeven om de wereld van glijmiddelen te ontdekken.

Check snel onze story op Instagram, stuur je antwoord door en wie weet geniet jij van enkele sensuele avonden!

(UPDATE: deze wedstrijd is inmiddels afgelopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe give-aways.)

WIN: 10 duotickets concert Jason Derulo in Brussel!

Joyce Vander Auwera-13 februari 2024 om 11:00

Hmm, whatcha saa-aaay?! Ja, je leest het goed, Jason Derulo komt naar België en jij kan erbij zijn! Maak je klaar voor een spectaculaire show, want de Amerikaanse wereldster rolt op 2 maart 2024 de ING Arena (Club) in Brussel binnen tijdens zijn Decade of Derulo World Tour. Met meer dan een decennium aan hits is Derulo een levende legende in de popwereld.

Sinds Jason Derulo met zijn superhit 'Whatcha Say' vijf keer RIAA platinum binnenhaalde, is hij wereldwijd de koning van de charts geworden. Met meer dan 250 miljoen verkochte singles en 15 platina knallers, waaronder 'Wiggle', 'Talk Dirty', en 'Want to Want Me', is hij niet te stoppen. Sinds zijn muzikale solo-avontuur in 2009 heeft hij een waanzinnige 18,2 miljard wereldwijde streams binnengehaald en heeft hij meer dan 117 miljoen volgers op sociale media, wat zijn status als wereldwijd fenomeen onderstreept. En nu? Hij is druk bezig met zijn langverwachte vijfde studioalbum.

Maar Jason is niet alleen een muzikaal genie: hij blinkt ook uit in acteren en ondernemen. Zijn investeringen in hippe zaken zoals Catch L.A. en Rumble Boxing tonen zijn zakelijke flair. En let's talk over zijn sprong in de graphic novel-wereld met 'Jason Derulo’s UZO' - gebaseerd op zijn eigen TikTok-personage. Dat is pas grenzeloze creativiteit en connectie met zijn fans. TikTok? Daar is hij een big shot met meer dan 58 miljoen volgers wereldwijd en 1,3 miljard likes. Vorig jaar heroverde hij zijn TikTok-koningstitel met de zomerhit 'Slidin’' inclusief een epische TikTok challenge ontworpen door fans.

Met aanstekelijke melodieën, vurige beats en energieke producties blijft Derulo de hitlijsten veroveren, waarmee hij keer op keer bewijst dat hij een ware muzikale pionier is.

TAGMAG geeft 10 duotickets weg voor Derulo's passage op 2 maart in de ING Arena in Brussel! Deelnemen? Simpel. Vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet ontvang jij binnenkort een duoticket in jouw mailbox. Succes!

PS: Liever zeker van je tickets? Scoor ze via deze link.

Greenhouse Talent

Win exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty op kot

Joyce Vander Auwera-12 februari 2024 om 16:30- Foto:

Mirco Buyls

Hey party animals! De exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty is helemaal terug van weggeweest. Ook dit jaar toveren we jouw kot om tot de ultieme preparty cave: we komen langs met dj, licht, geluid én uiteraard met lekkere Poliakov Vodka cocktails.

Altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Waar jij en je vrienden nog weken over nababbelen? Good news want we hosten samen met Insiders Clémentine Caron en Kobe Peeters twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot.

De troostprijs is dit jaar net zo cool: 20 flessen Poliakov Premium Vodka voor die extra kick op jouw eigen preparties.

Vul onderstaand wedstrijdformulier in, deel je Instagram of TikTok handle en wie weet staat Clémentine of Kobe binnenkort aan jouw deur. De winnaars van de preparties (donderdag 22/02 en dinsdag 27/02) worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht.

Snel zijn is de boodschap, want op 23/02 om 17u sluiten we de boel af. Let's get this party started! 🚀

Ontdek meer