Pizza-glijmiddel tot happy ending: win een erotisch verwenpakket!

Joyce Vander Auwera-05 april 2023 om 13:26

Pepperoni, Cinnamon Bread en BBQ Chicken als smaakjes voor glijmiddelen? Toch niet helemaal, want de samenwerking tussen EasyToys en New York Pizza bleek uiteindelijk een 1 aprilgrap te zijn.

EasyToys komt wel vaker met creatieve en gekke producten op de markt, maar zelfs voor de erotische webshop is er blijkbaar een grens. Pepperoni, cinnamon bread en bbq chicken mogen dan wel smaken zijn om van te smullen, maar misschien toch niet zo appetijtelijk op je lichaam.

Was jij stiekem wél enthousiast en liep het water jou al in de mond? Dan moeten we je helaas teleurstellen, alleszins voor nu dan. Want… wie weet komt er zoveel vraag naar de smaakjes, dat EasyToys en New York Pizza de glijmiddelen wel moéten uitbrengen. Of is dat eerder wishful thinking?

EasyToys biedt in de webshop genoeg andere (echte) smaakjes aan, om je wilde slaapkameravonturen op smaak te brengen. Er is dus ongetwijfeld voor ieder wat wils!

We eindigen dit artikel met een happy ending, want we mogen samen met EasyToys een verrassingsbox weggeven om de wereld van glijmiddelen te ontdekken.

Check snel onze story op Instagram, stuur je antwoord door en wie weet geniet jij van enkele sensuele avonden!

(UPDATE: deze wedstrijd is inmiddels afgelopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe give-aways.)

Win wekelijks koffer én rugzak van American Tourister!

Joyce Vander Auwera-01 juni 2023 om 15:00

TAGMAG Insider Clémentine Caron wordt samen met een internetpersoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te gaan ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven. On est party!

Vanaf 25 mei lanceren we elke donderdag een aflevering uit de vijfdelige serie 'On Est Party'. Clé reist naar Zürich, Valencia, Amsterdam, Thailand en München! Elke week maak je kans op een koffer én rugzak van American Tourister. De wedstrijdvraag verandert wekelijks, naar een vraag die te maken heeft met de aflevering van die week.

Succes! Wie weet reis jij binnenkort in style. ✈️

Deze week gaat de wedstrijdvraag over de aflevering met Lilqra in Valencia.

WIN: Duoticket voor de Red Bull Study Club in Gent

Joyce Vander Auwera-31 mei 2023 om 09:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Ben je het beu om in een saaie bib te vertoeven of ben je moe gekeken op de muren van je kamer? Kom dan van dinsdag 6 juni tot en met donderdag 8 juni studeren in de Red Bull Study Club in VIERNULVIER (het vroegere 'De Vooruit') in Gent. Jawel, je leest het goed, je kan studeren in één van de bekendste concertzalen van België!

Wat staat je te wachten? Je eigen studieparadijs op een unieke locatie, waar je kan profiteren van gratis elektriciteit en WiFi, handige goodies die je zullen verbazen, een eindeloze voorraad ijskoude Red Bull (om die zware hersenen te koelen) en een serene omgeving waar zelfs een mediterende zenmeester jaloers op zou zijn.

Maar wacht, er is nog meer! Want pauzeren is net zo belangrijk als studeren. Maak je dus klaar voor coole work-outs powered by Jims, lachyoga-sessies waarbij je buikpijn krijgt van het lachen en de iconische silent disco, waar je deze editie kan raven met Jonatan Medart!

Kortom: alles wat je nodig hebt om je examens te overleven, met een flinke dosis humor erbij!

Let op! Reserveren is niet mogelijk. Het aantal plaatsen is beperkt. First come = first served. Maar, gelukkig geven wij een duoticket weg voor de 3 volle dagen zodat jij én je bestie - of lief - gegarandeerd plaats hebben.

Doe snel mee met de giveaway hieronder en wie weet studeer jij volgende week in VIERNULVIER. 🤩

Red Bull Content Pool

Ontdek meer