Pizza-glijmiddel tot happy ending: win een erotisch verwenpakket!

Joyce Vander Auwera-05 april 2023 om 13:26

Pepperoni, Cinnamon Bread en BBQ Chicken als smaakjes voor glijmiddelen? Toch niet helemaal, want de samenwerking tussen EasyToys en New York Pizza bleek uiteindelijk een 1 aprilgrap te zijn.

EasyToys komt wel vaker met creatieve en gekke producten op de markt, maar zelfs voor de erotische webshop is er blijkbaar een grens. Pepperoni, cinnamon bread en bbq chicken mogen dan wel smaken zijn om van te smullen, maar misschien toch niet zo appetijtelijk op je lichaam.

Was jij stiekem wél enthousiast en liep het water jou al in de mond? Dan moeten we je helaas teleurstellen, alleszins voor nu dan. Want… wie weet komt er zoveel vraag naar de smaakjes, dat EasyToys en New York Pizza de glijmiddelen wel moéten uitbrengen. Of is dat eerder wishful thinking?

EasyToys biedt in de webshop genoeg andere (echte) smaakjes aan, om je wilde slaapkameravonturen op smaak te brengen. Er is dus ongetwijfeld voor ieder wat wils!

We eindigen dit artikel met een happy ending, want we mogen samen met EasyToys een verrassingsbox weggeven om de wereld van glijmiddelen te ontdekken.

Check snel onze story op Instagram, stuur je antwoord door en wie weet geniet jij van enkele sensuele avonden!

(UPDATE: deze wedstrijd is inmiddels afgelopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe give-aways.)

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

WIN: (VIP-)tickets voor Dance D-Vision

Chelsy Vanlerberghe-22 juli 2024 om 12:40

Klaar voor Dance D-Vision? TAGMAG maakt het nóg beter met een kans om in VIP-stijl te genieten van het festival. We geven maar liefst 10 duo VIP-tickets weg! Daarnaast geven we nog een hele hoop combitickets en zaterdagtickets weg.

Dance D-Vision vindt plaats op 2 en 3 augustus in Zottegem. Dit festival is dé plek om om je zomer een boost te geven. Met een line-up van 82 artiesten, waaronder grote namen zoals Regi, Jaap Reesema, Michael Amani, 5NAPBACK, Bart Kaëll, 2 Fabiola en Belle Perez, is er voor ieder wat wils.

Dance D-Vision staat bekend om zijn diversiteit in muziek. Van urban en hardstyle tot 90's en techno. Of is après-ski eerder iets voor jou? Elk podium heeft zijn unieke sfeer en stijl. Nieuw dit jaar is het EGMONDO-podium, waar lokaal talent hun skills laat zien.

En natuurlijk: onze eigen TAGMAG-stage op zaterdag 3 augustus! Dit wordt dé place to be. DJ’s als 5NAPBACK, Michael Amani en meer zorgen voor de beste beats. Het enige wat jij moet doen? Losgaan!

Als de zon ondergaat, wordt het festivalterrein omgetoverd tot een magisch lichtparadijs. Denk aan lasers, vuurwerk en confetti.

Wil jij erbij zijn? Hier is je kans! Vul snel het onderstaande formulier in en wie weet zien we je daar!

Liever toch zeker van je ticket? Hier kan je er nog kopen.

Ontdek meer