Pizza-glijmiddel tot happy ending: win een erotisch verwenpakket!

Joyce Vander Auwera-05 april 2023 om 13:26

Pepperoni, Cinnamon Bread en BBQ Chicken als smaakjes voor glijmiddelen? Toch niet helemaal, want de samenwerking tussen EasyToys en New York Pizza bleek uiteindelijk een 1 aprilgrap te zijn.

EasyToys komt wel vaker met creatieve en gekke producten op de markt, maar zelfs voor de erotische webshop is er blijkbaar een grens. Pepperoni, cinnamon bread en bbq chicken mogen dan wel smaken zijn om van te smullen, maar misschien toch niet zo appetijtelijk op je lichaam.

Was jij stiekem wél enthousiast en liep het water jou al in de mond? Dan moeten we je helaas teleurstellen, alleszins voor nu dan. Want… wie weet komt er zoveel vraag naar de smaakjes, dat EasyToys en New York Pizza de glijmiddelen wel moéten uitbrengen. Of is dat eerder wishful thinking?

EasyToys biedt in de webshop genoeg andere (echte) smaakjes aan, om je wilde slaapkameravonturen op smaak te brengen. Er is dus ongetwijfeld voor ieder wat wils!

We eindigen dit artikel met een happy ending, want we mogen samen met EasyToys een verrassingsbox weggeven om de wereld van glijmiddelen te ontdekken.

Check snel onze story op Instagram, stuur je antwoord door en wie weet geniet jij van enkele sensuele avonden!

(UPDATE: deze wedstrijd is inmiddels afgelopen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe give-aways.)

WIN: Fresh 'n Rebel Powerbank

Chelsy Vanlerberghe-06 augustus 2024 om 15:13

De festivalzomer is in volle gang en dat betekent non-stop feesten, reizen en genieten. Maar laten we eerlijk zijn: een lege batterij kan de vibe verpesten. Met 1% is het moeilijk om naar je vrienden “ik sta links aan de DJ” te sturen. TAGMAG to the rescue, want we geven de nieuwste Fresh 'n Rebel powerbanks van 12000 mAh weg! Deze compacte en stijlvolle krachtpatser is je ideale festivalbuddy.

Met deze powerbank overleef je het hele festivalweekend. Met Ultra Fast Charging is je telefoon supersnel opgeladen. Binnen 30 minuten zit je alweer op 50%! De 12000 mAh Powerbank kan je telefoon tot wel 4 keer opladen en je tablet 2 keer. Perfect dus voor een festivalweekend zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij.

Deze powerbanks zijn niet alleen krachtig, maar ook superhandig om mee te nemen. Ze zijn compact en passen perfect in je zak! Ze komen in verschillende kleuren die passen bij elke stijl. En geen zorgen als je naar een festival in het buitenland vliegt: deze powerbanks zijn airline approved en kunnen zo mee het vliegtuig in!

Wil jij kans maken op zo'n must-have powerbank die het volledige weekend meegaat? Beantwoord dan onderstaand formulier. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze handige lifesaver.

WIN: de allerlaatste tickets voor Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-02 augustus 2024 om 13:47

Combitickets voor Pukkelpop 2024 zijn al een tijdje hopeloos uitverkocht, maar dankzij bonsai kan je er toch bij zijn. Ze geven een duo combiticket weg voor jou en je festivalmaatje. Wie weet sta jij misschien binnenkort toch front row bij Fred Again…, Charlotte De Witte of Pommelien Thijs.

bonsai is de app die jouw festivalzomer nóg beter maakt. Het is jouw financiële sidekick! Deze app helpt je om je festivalkosten, van tickets tot drankjes, gemakkelijk bij te houden. Met de 'Groepen' feature verzamel je al je medefestivalgangers in één handige groep, verdeel je de kosten eerlijk en spaar je samen voor het volgende festival. Geen gedoe met handmatige berekeningen: bonsai doet het werk voor je. Plus, voor elke tien transacties plant bonsai een boom. Goed voor jou en de planeet! Meer info vind je hier.

Dus, hoe maak je kans op die felbegeerde tickets? Simpel: download de bonsai app en doe mee!

In de app maak je kans op volgende tickets:

  • 15 x duo guest tickets Friday 16/08
  • 15 x duo guest tickets Saturday 17/08
  • 15 x duo guest tickets Sunday 18/08
  • 1 x duo VIP ticket Combi (weekend)

Ontdek meer