Slecht nieuws voor fans van Stromae

Maxine Decaluwé-05 april 2023 om 12:15- Foto:

Insta/Stromae

Had jij een ticket voor een van de concerten van Stromae? Dan hebben we geen goed nieuws voor jou. De Belgische zanger neemt een break tot en met eind mei. Dat liet hij op sociale media aan zijn fans weten. “Ik deel dit nieuws met verdriet, maar ik moet mijn grenzen aangeven”, klinkt het.

In totaal worden een vijftiental concerten geschrapt, onder meer in Amsterdam, Londen, Berlijn en Rome. De voorbije weken annuleerde Stromae ook al zes concerten in Frankrijk. De exacte reden is niet bekend, maar alles wijst op mogelijke gezondheidsproblemen.

Stromae was eerder een lange periode ziek door een slechte reactie op medicatie tegen malaria. Daarbovenop kampte hij met een burn-out en angstaanvallen. “Er werd vastgesteld dat ik leed aan een psychische aandoening, veroorzaakt door het medicament. Ik was mezelf niet meer”, vertelde hij eerder in een interview met ‘Libération’.

Wie een ticket kocht, kan een terugbetaling aanvragen. Voor de rest is het uitkijken naar de eerstvolgende optredens die niet geannuleerd zijn. Stromae hoopt binnenkort “meer positief nieuws” te kunnen brengen en zijn tour snel te hervatten.

Ariana Grande deelt teaser nieuwe muziekvideo

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 07:32

Nieuwe music video van Ariana Grande? Yes please! De popster heeft een teaser gedeeld op Instagram waarin we een voorproefje krijgen van de nieuwe video voor 'The Boy Is Mine', een nummer van haar nieuwste album 'Eternal Sunshine'.

In de 10-seconden durende clip draait een man een kraan open en duikt hij met zijn gezicht in de gootsteen, terwijl een griezelige hand met klauwen de deur openmaakt. De volledige video verschijnt op 7 juni. Eerder dit jaar kwamen al video's uit voor 'We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)' en 'Yes, And?' De video van 'We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)' heeft verwijzingen naar de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind, waarin Grande's personage herinneringen aan haar ex wist. De teaser van “The Boy is Mine” is echter wat donkerder.

'The Boy is Mine', dat online geruchten over haar relatie met Ethan Slater aanwakkerde, deelt de naam met het bekende nummer van Brandy en Monica uit 1998. In een interview met Zane Lowe zei Grande dat ze altijd al die hit wilde heruitvinden.

Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in augustus plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Ontdek meer