Slecht nieuws voor fans van Stromae

Maxine Decaluwé-05 april 2023 om 12:15- Foto:

Insta/Stromae

Had jij een ticket voor een van de concerten van Stromae? Dan hebben we geen goed nieuws voor jou. De Belgische zanger neemt een break tot en met eind mei. Dat liet hij op sociale media aan zijn fans weten. “Ik deel dit nieuws met verdriet, maar ik moet mijn grenzen aangeven”, klinkt het.

In totaal worden een vijftiental concerten geschrapt, onder meer in Amsterdam, Londen, Berlijn en Rome. De voorbije weken annuleerde Stromae ook al zes concerten in Frankrijk. De exacte reden is niet bekend, maar alles wijst op mogelijke gezondheidsproblemen.

Stromae was eerder een lange periode ziek door een slechte reactie op medicatie tegen malaria. Daarbovenop kampte hij met een burn-out en angstaanvallen. “Er werd vastgesteld dat ik leed aan een psychische aandoening, veroorzaakt door het medicament. Ik was mezelf niet meer”, vertelde hij eerder in een interview met ‘Libération’.

Wie een ticket kocht, kan een terugbetaling aanvragen. Voor de rest is het uitkijken naar de eerstvolgende optredens die niet geannuleerd zijn. Stromae hoopt binnenkort “meer positief nieuws” te kunnen brengen en zijn tour snel te hervatten.

P!NK komt met show naar ons land

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:00

Fan van P!NK? Dan ga je heel blij worden van dit nieuws. De zangeres komt volgend jaar naar ons land voor een optreden. Op zondag 14 juli staat ze in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Het optreden maakt deel uit van de Summer Carnival World Tour van P!NK. The Script, GAYLE en KidCutup gaan mee als special guests.

Kaartjes voor het optreden in Brussel gaan op vrijdag 24 november om 10.00 uur in de verkoop via Ticketmaster. De prijzen variëren van 74,50 euro tot 182,50 euro.

David Guetta stoot Martin Garrix van dj-troon

Karen Luiken-16 november 2023 om 11:29

Martin Garrix is van zijn muzikale troon gestoten. De 27-jarige artiest mag zichzelf niet langer de beste dj van de wereld noemen. Die eer gaat volgens het Britse tijdschrift DJ Mag naar David Guetta. Dimitri Vegas & Like Mike staan op de tweede plek.

DJ Mag komt elk jaar met een DJ Mag Top 100, met daarin de meest populaire dj’s ter wereld. David Guetta staat dit jaar op de eerste plaats. Het is de vierde keer dat hij die plek weet te bemachtigen.

De tweede plek is voor Dimitri Vegas & Like Mike, de derde voor Martin Garrix en de vierde voor Alok. De Nederlandse dj Armin van Buuren sluit de top vijf af. Daarna volgen Timmy Trumpet, Afrojack, Steve Aoki, Peggy Gou en Vintage Culture.

Ontdek meer