Slecht nieuws voor fans van Stromae

Maxine Decaluwé-05 april 2023 om 12:15- Foto:

Insta/Stromae

Had jij een ticket voor een van de concerten van Stromae? Dan hebben we geen goed nieuws voor jou. De Belgische zanger neemt een break tot en met eind mei. Dat liet hij op sociale media aan zijn fans weten. “Ik deel dit nieuws met verdriet, maar ik moet mijn grenzen aangeven”, klinkt het.

In totaal worden een vijftiental concerten geschrapt, onder meer in Amsterdam, Londen, Berlijn en Rome. De voorbije weken annuleerde Stromae ook al zes concerten in Frankrijk. De exacte reden is niet bekend, maar alles wijst op mogelijke gezondheidsproblemen.

Stromae was eerder een lange periode ziek door een slechte reactie op medicatie tegen malaria. Daarbovenop kampte hij met een burn-out en angstaanvallen. “Er werd vastgesteld dat ik leed aan een psychische aandoening, veroorzaakt door het medicament. Ik was mezelf niet meer”, vertelde hij eerder in een interview met ‘Libération’.

Wie een ticket kocht, kan een terugbetaling aanvragen. Voor de rest is het uitkijken naar de eerstvolgende optredens die niet geannuleerd zijn. Stromae hoopt binnenkort “meer positief nieuws” te kunnen brengen en zijn tour snel te hervatten.

Shawn Mendes stelt release nieuwe album uit

Karen Luiken-10 oktober 2024 om 12:23

Slecht nieuws voor fans van Shawn Mendes die met smart op zijn vijfde studioalbum wachten. De zanger heeft laten weten dat zijn plaat een maand later uitkomt dan verwacht.

Shawn zou zijn nieuwe album eigenlijk op 18 oktober uitbrengen, maar die datum is nu verplaatst naar 15 november. “Mijn team en ik hebben besloten de releasedatum van het album te verplaatsen”, aldus Shawn. “We hebben iets meer tijd nodig om wat nieuwe inspiratie en ideeën tot leven te brengen. Ik hou van jullie. Bedankt dat jullie zo geduldig zijn.”

Op de plaat komen allerlei nieuwe liedjes te staan, waarvan Shawn er in de afgelopen tijd al een aantal uitbracht. Onder meer ‘Nobody Knows’ en ‘Why Why Why’ maken deel uit van het album.

Zwangere Guy dropt nieuwe single 'Overtreders'

Chelsy Vanlerberghe-04 oktober 2024 om 13:49

Zwangere Guy blijft keihard gaan. Na een reeks uitverkochte shows, een festivalzomer vol grote podia en een rij platinum platen, is hij nu klaar om ook op het scherm te knallen. Later dit jaar komt namelijk 'PUTAIN', een 10-delige reeks, naar Streamz. En alsof dat nog niet genoeg is, dropt hij op 22 november de officiële soundtrack, die hij zelf heeft samengesteld.

De soundtrack belooft een mix te zijn van jong talent en bekende namen. Fans zullen binnenkort te weten komen wie er allemaal op staan, maar één ding is al zeker: de eerste track 'Overtreders' is nu al overal te streamen. Opgenomen met Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig en Chuki Beats, toont Zwangere Guy dat hij met "30 kilo minder" nog steeds vlijmscherp is.

Ontdek meer