Disney+ geeft inkijkje in huwelijk Kourtney Kardashian

Karen Luiken-05 april 2023 om 08:16

Fans van ‘The Kardashians’ worden binnenkort verrast met een speciale aflevering. Disney+ lanceert volgende week ‘Til Death Do Us Part’, een aflevering waarin kijkers een inside blik krijgen op het huwelijk van Kourtney en Travis.

Tijdens de aflevering is te zien hoe Kourtney, Travis en hun gasten genieten van een luxueus huwelijksweekend in het Italiaanse Portofino. Dat doen ze samen met Kris Jenner en de zusjes Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Privé en persoonlijke beelden onthullen een intiem familiegebeuren vol mooie momenten.

‘Til Death Do Us Part Kourtney & Travis’ is vanaf 13 april te zien op Disney+. De eerste beelden bekijk je hieronder.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer