Dit is waarom Barbie Ferreira 'Euphoria' verliet

Karen Luiken-05 april 2023 om 08:02

Barbie Ferreira besloot vorig jaar de populaire HBO-reeks ‘Euphoria’ te verlaten. Sindsdien gaan er veel geruchten rond over de reden van haar vertrek, maar waarom stopte ze nou eigenlijk écht? In de ‘Armchair Expert’-podcast vertelt de actrice, die Kat speelde, er alles over.

Veel mensen dachten dat Barbie de show verliet vanwege een woordenwisseling met showrunner Sam Levinson. “Veel mensen zien me als een soort slachtoffer van het tweede seizoen”, zegt de actrice. “Maar ik heb altijd zoiets van: het is goed zo. Echt waar. Ik werd meegezogen in dit drama waar ik nooit om gevraagd heb en waar ik nooit over heb gesproken. Het verhaal is een eigen leven gaan leiden. Geloof niet alles wat je leest.”

De enige échte reden waarom Barbie na twee seizoenen stopte, had met iets heel anders te maken. “Het was een wederzijdse beslissing”, aldus de actrice, die eraan toevoegt dat er volgens haar geen plek meer was voor Kat in de show. “Ze kon bepaalde kanten op, maar dat zou niet in de show hebben gepast. Ik weet niet of het haar recht zou doen, en ik denk dat beide partijen dat wisten. Ik wilde niet meer die dikke beste vriendin zijn. Dat wilde ik niet meer spelen, en ik denk dat zij dat ook niet wilden.”

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen 'Tagmansion'

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 14:13

Hou jij van feesten tot in de vroege uurtjes? Ben jij een sociaal beest die graag nieuwe vrienden maakt? Wil je de reis van je leven maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan? Heb je op al de vorige vragen 'ja' geantwoord? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor 'Tagmansion'.

Het zesde seizoen van 'Tagmansion' is nog maar net op jullie losgelaten, en we zijn al op zoek naar nieuwe kandidaten. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!

Veel succes!

Megan Fox reageert op drama rond 'Love Is Blind' lookalike

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 11:26

Megan Fox heeft voor het eerst gereageerd op de drama rond haar 'Love Is Blind'-dubbelganger. Eén van de deelneemsters van het 6de seizoen had zichzelf vergeleken met Megan Fox en kreeg daardoor bakken kritiek online.

In de Netflix-datingshow worden deelnemers uitgedaagd om elkaar ten huwelijk te vragen zonder elkaar ooit te hebben gezien. Het is dus de bedoeling dat ze verliefd worden op basis van wat ze tegen elkaar zeggen. Hoewel de deelnemers eigenlijk niet mogen praten over hun uiterlijk, vertelde Chelsea aan Jimmy dat mensen zeggen dat ze op Megan Fox lijkt. Maar het internet had daar duidelijk een andere mening over... Chelsea werd overspoeld met negatieve comments.

Nu reageert de 'Jennifers Body'-actrice zelf op het voorval tijdens een interview. Ze vertelde dat hoewel ze zelf niet naar de realityshow kijkt, ze toch overspoeld werd met berichten. Zelfs op de Oscars werd het onderwerp aangesneden, zo vertelde ze aan E! News.

"Ik vind niet dat ze dat verdiende," voegde ze eraan toe. "Ik denk dat mensen veel te ver zijn gegaan."

Wat betreft de dubbelganger? Fox ziet het wél. "Ze heeft ook almond eyes. Dus ik geloof dat ze de waarheid spreekt dat mensen haar hebben gezegd dat ze op mij lijkt."

De actrice voegde eraan toe dat ze zelf ook is gepest en dat niemand dat verdient.

Ontdek meer