Originele acteurs enthousiast voor vijfde 'Shrek'-film

Karen Luiken-05 april 2023 om 08:01

De kans op de komst van een vijfde ‘Shrek’-film met de originele stemmencast wordt groter en groter. Variety meldt dat Chris Meledandri, oprichter van animatiestudio Illumination, in gesprek is met DreamWorks, het bedrijf dat de vier eerdere ‘Shrek’-films uitbracht.

Keiharde deals zijn er nog niet, maar er worden wel al plannen gemaakt. Sterker nog: er zijn onderhandelingen gaande met de cast en die verlopen naar verluidt goed. “We verwachten dat de cast terugkomt”, zegt Chris volgens Variety. “De gesprekken beginnen nu en elke indicatie die we hebben gekregen is dat er een groot enthousiasme is namens de acteurs om terug te keren.”

De originele stemmencast bestaat onder andere uit Mike Myers, Cameron Diaz en Eddie Murphy. Zij leenden voor eerdere films hun stem uit voor de rollen van Shrek, Fiona en ezel Donkey.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer