Zien: Disney deelt hartverwarmende verjaardagsspot

Dieter Blarinckx-04 april 2023 om 12:27

Disney heeft iets te vieren dit jaar. Op 16 oktober 2023 bestaat het bedrijf immers al 100 jaar en om bij dat moment stil te staan hebben ze nu een hartverwarmende nieuwe spot gedeeld via sociale media.

De video bevat scènes uit iconische films, series, theaterproducties en themaparken van Disney, Marvel, Lucasfilm en Pixar. “Terwijl we onze historische 100ste verjaardag vieren, is het opmerkelijk om terug te kijken naar Walt Disney zijn nalatenschap en zijn medogenloze streven naar uitmuntendheid, die het bedrijf tot op de dag van vandaag nog steeds voortbrengt”, klinkt het bij de CEO van The Walt Disney Company, Bob Iger.

"Disney100 vertegenwoordigt een viering van al onze fans en families, onze storytellers en creatieve visionairs. Hun talenten en verbeelding hebben deze magische momenten gecreëerd, die Disney zo'n blijvend deel van onze wereldwijde cultuur maken", klinkt het verder

Overal ter wereld wordt het 100-jarige bestaan gevierd en dat betekent dat we ook in Europa allerlei leuke evenementen kunnen verwachten. Denk aan tentoonstellingen, een heuse pop-up ervaring en allerlei exclusieve activiteiten in de Disney-parken wereldwijd.

Bekijk de video hieronder:

Billy Ray Cyrus noemt dochter Miley 'skank' in gelekte audio

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:43

Dang flabbit! Het ziet er niet goed uit voor Billy Ray Cyrus. In een gelekte audio is te horen hoe hij zijn 25 jaar jongere vrouw met de grond gelijk maakt en hoe hij zijn dochter 'duivel' en 'slet' noemt.

Schokkende nieuwe audio ondersteunt sterk de beweringen van Billy Ray Cyrus' ex-vrouw dat hij haar maandenlang onderwierp aan 'extreem verbaal, emotioneel en psychologisch misbruik'. De tape, exclusief verkregen door DailyMail.com, onthult de verschrikkelijke behandeling die de Australische zangeres Firerose, 37, beweert voortdurend te hebben ondergaan tijdens haar zeven maanden durende huwelijk met de 62-jarige countryster.

In de audio hoor je hoe Billie Ray een tirade vol scheldwoorden afvuurt op zijn vrouw. Hij is boos omdat hij te laat was voor een show en geeft haar de schuld: "Als je gewoon je mond had gehouden, dan was ik niet zo pissig geweest. Je bent een egoïstische bitch."

Firerose smeekt hem om te stoppen met schreeuwen, maar hij gaat door: "Je hebt een puinhoop gemaakt. Ik denk niet dat je echt slim bent. Ik denk dat je een egoïstische fucking bitch bent. Dat is wat je bent. Fucking idioot."

Maar Billy Ray beperkt zijn woede niet alleen tot Firerose. Hij noemt zijn dochter Miley een 'slet' en 'duivel' en zijn ex-vrouw Tish een 'slet' en 'leugenaar'.

Miley, beroemd sinds haar rol in Hannah Montana naast haar vader, heeft de band met haar vader al een tijd verbroken. Ze negeerde hem tijdens haar Grammy Awards-acceptatiespeech en lijkt afstand te hebben genomen na zijn scheiding van mama Tish en snelle huwelijk met Firerose.

Billy Ray en Firerose leerden elkaar kennen op de set van Hannah Montana. Ze was 22 en Billy Ray was op dat moment 48 en in een relatie met Tish. De twee trouwden in oktober 2023, maar hij vroeg na zeven maanden al de scheiding aan. Firerose beweert dat hij haar uit huis zette één dag voor een belangrijke operatie. Ze mocht haar spullen niet ophalen en voelde zich onveilig bij hem. Billy Ray beweert op zijn beurt dat Firerose hem misbruikte en $96,986 van zijn creditcards opmaakte. Hij heeft nu een verbod om haar te stoppen met het gebruik van zijn kaarten.

Kortom, het is één grote puinhoop tussen Billy Ray en Firerose. Hoe Miley erop reageert? Door een sexy foto te plaatsen op Instagram.

Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:30

Een nieuwe maand brengt een frisse selectie films, series en documentaires op Netflix met zich mee. In augustus kunnen we ons weer verheugen op tal van nieuwe titels. Hier zijn de belangrijkste hoogtepunten.

Netflix series

  • Love Is Blind - 1 augustus
  • A Good Girl’s Guide to Murder - 1 augustus
  • Love Is Blind: UK - 7 augustus
  • The Umbrella Academy: Seizoen 4 - 8 augustus
  • Emily in Paris: Seizoen 4 - Deel 1 - 15 augustus
  • KAOS - 29 augustus

Netflix films

  • Rebel Moon - Deel één + deel twee: Director’s Cut - 2 augustus
  • The Union - 16 augustus
  • Incoming - 23 augustus

Netflix comedy specials

  • Joe Rogan: Burn the Boats - 3 augustus
  • Matt Rife: Lucid - A Crowd Work Special - 13 augustus

Netflix documentaires

  • Secret World of Sound with David Attenborough - 7 augustus
  • Inside the Mind of a Dog - 9 augustus
  • Worst Ex Ever - 14 augustus

Netflix kids & family

  • Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie - 2 augustus
  • CoComelon Lane - 19 augustus


Ontdek meer