Zien: Disney deelt hartverwarmende verjaardagsspot

Dieter Blarinckx-04 april 2023 om 12:27

Disney heeft iets te vieren dit jaar. Op 16 oktober 2023 bestaat het bedrijf immers al 100 jaar en om bij dat moment stil te staan hebben ze nu een hartverwarmende nieuwe spot gedeeld via sociale media.

De video bevat scènes uit iconische films, series, theaterproducties en themaparken van Disney, Marvel, Lucasfilm en Pixar. “Terwijl we onze historische 100ste verjaardag vieren, is het opmerkelijk om terug te kijken naar Walt Disney zijn nalatenschap en zijn medogenloze streven naar uitmuntendheid, die het bedrijf tot op de dag van vandaag nog steeds voortbrengt”, klinkt het bij de CEO van The Walt Disney Company, Bob Iger.

"Disney100 vertegenwoordigt een viering van al onze fans en families, onze storytellers en creatieve visionairs. Hun talenten en verbeelding hebben deze magische momenten gecreëerd, die Disney zo'n blijvend deel van onze wereldwijde cultuur maken", klinkt het verder

Overal ter wereld wordt het 100-jarige bestaan gevierd en dat betekent dat we ook in Europa allerlei leuke evenementen kunnen verwachten. Denk aan tentoonstellingen, een heuse pop-up ervaring en allerlei exclusieve activiteiten in de Disney-parken wereldwijd.

Bekijk de video hieronder:

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer