Zien: Disney deelt hartverwarmende verjaardagsspot

Dieter Blarinckx-04 april 2023 om 12:27

Disney heeft iets te vieren dit jaar. Op 16 oktober 2023 bestaat het bedrijf immers al 100 jaar en om bij dat moment stil te staan hebben ze nu een hartverwarmende nieuwe spot gedeeld via sociale media.

De video bevat scènes uit iconische films, series, theaterproducties en themaparken van Disney, Marvel, Lucasfilm en Pixar. “Terwijl we onze historische 100ste verjaardag vieren, is het opmerkelijk om terug te kijken naar Walt Disney zijn nalatenschap en zijn medogenloze streven naar uitmuntendheid, die het bedrijf tot op de dag van vandaag nog steeds voortbrengt”, klinkt het bij de CEO van The Walt Disney Company, Bob Iger.

"Disney100 vertegenwoordigt een viering van al onze fans en families, onze storytellers en creatieve visionairs. Hun talenten en verbeelding hebben deze magische momenten gecreëerd, die Disney zo'n blijvend deel van onze wereldwijde cultuur maken", klinkt het verder

Overal ter wereld wordt het 100-jarige bestaan gevierd en dat betekent dat we ook in Europa allerlei leuke evenementen kunnen verwachten. Denk aan tentoonstellingen, een heuse pop-up ervaring en allerlei exclusieve activiteiten in de Disney-parken wereldwijd.

Bekijk de video hieronder:

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer