Deze Brit heeft een wel heel speciaal dieet!

Maxine Decaluwé-04 april 2023 om 12:25- Foto:

SWNS

Iedereen denkt weleens aan diëten, maar voor de Brit Ashley Kean is het van moeten. Zijn maag verteert zeer weinig, dus de dingen die hij wél eet, zijn zeer beperkt. Tijdens de paasperiode is dan ook zijn hoogtepunt, of ziet hij dat toch anders?

Ashley onderging al enkele onderzoeken waaruit bleek dat hij enkel en alleen chocolade, aardappelpuree, Yorkshire-pudding (in de oven gebakken pannenkoekenbeslag waarin geroosterd vlees of groentes worden gestopt) en fruit mag eten.

Of hij probeerde te variëren met andere voedingsmiddelen? Jazeker, al blijven ze hem niet goed bevallen door zijn afkeer van nieuw eten. Tijdens de paasperiode eet hij daarom alleen maar chocolade-eieren, ieder jaar opnieuw. "Mijn dieet is nogal saai en niet iets waar ik van geniet”, klinkt het. "Ik kan nooit op restaurant gaan met mijn gezin.”

Het feit dat hij van begin januari tot april al meer dan 250 paaseieren heeft binnen gespeeld, baart hem zorgen. "Ik heb een paar jaar geleden een volledige scan aangevraagd bij artsen, omdat ik dacht dat er iets mis was. Ik onderging alle nodige testen, maar mijn waarden bleken normaal te zijn”, zegt Ashley verwonderd.

Er bestaan slechtere manieren om te diëten als je het ons vraagt. Hoeveel paaseitjes heb jij al in huis gehaald?

Jongen (13) speelt als eerste persoon ooit Tetris uit

Karen Luiken-06 januari 2024 om 08:52

Zo’n 34 jaar na de release van Tetris heeft eindelijk iemand het voor elkaar gekregen om het spelletje uit te spelen. Het gaat om de 13-jarige Willis Gibson uit de Amerikaanse staat Oklahoma, die na 157 levels zorgde voor een ‘crash’ in de game.

Tetris is een spel zonder officieel einde. Het stopt niet na een bepaald aantal levels, maar loopt vast als er niet verder gespeeld kan worden. De 13-jarige Willis Gibson kreeg dat na 38 minuten en 157 levels voor elkaar.

Het jongetje was elf jaar oud toen hij met Tetris begon. In oktober werd hij al eens derde tijdens een wedstrijd. Zijn doel was om het spel te laten crashen en dat is mijn zijn recente prestatie dus gelukt.

YouTuber begraven gevonden in tuin van buren

Karen Luiken-04 januari 2024 om 14:26

Het lichaam van een 26-jarige Braziliaanse YouTuber is begraven gevonden in de achtertuin van zijn buren. The New York Post meldt dat Carlos Henrique Medeiros tijdens kerst als vermist werd opgegeven nadat hij niet naar huis was teruggekeerd voor een etentje met vrienden.

Nadat Carlos vermist werd, ging zijn familie naar hem op zoek in ziekenhuizen en bossen. Een paar dagen later zagen ze een hoop vuil liggen in het huis van hun buren Renan Jose en Caroline Mello. “Ze gingen naar binnen en zagen het T-shirt van mijn broer zichtbaar in de modder”, zegt de zus van de YouTuber. “De politie werd gebeld en ging erheen. Hij werd begraven aangetroffen."

Volgens de eigenaren van het huis waar Carlos werd gevonden zou de YouTuber gestorven zijn na drugsgebruik. Ook zou hij seks hebben gehad met de zus van Caroline Mello. “Ze hebben hem naar eigen zeggen begraven omdat ze niet wisten wat ze met het lichaam moesten doen”, zo klinkt het in een verklaring van een politiechef. “Hij zou een overdosis hebben genomen toen hij Caroline’s zus meenam voor seks in de badkamer. Op het moment dat hij een orgasme kreeg, werd hij onwel en viel hij dood neer. Dat is wat ze beweren.”

Het echtpaar meldde zichzelf zondag bij de autoriteiten. Een autopsie moet de doodsoorzaak vaststellen. Het is niet zeker of het verhaal van de buren klopt. Op zijn lichaam zouden namelijk bewijzen van steekwonden, wurging of geweerschoten zijn gevonden. "Als uit het rapport blijkt dat zijn dood een ongeluk was, zal het echtpaar worden beschuldigd van het verbergen van een lijk", zei de politiechef. “Als bewezen wordt dat hij is vermoord, zullen de man en de vrouw worden aangeklaagd voor moord."

Carlos Henrique Medeiros had 1,77 miljoen abonnees op YouTube. Hij stond bekend om zijn grappige video’s en sketches.

Ontdek meer