Schrijf je nu in voor een nieuw seizoen van ‘Tagmansion’!

Nezir Yikik-14 april 2023 om 12:30- Foto:

Emmely De Boey

Kent het feesten voor jou ook nooit een einde en ontmoet je graag nieuwe mensen? Dan ben jij misschien wel dé geschikte kandidaat voor het zesde seizoen van ‘Tagmansion’.

In september trekken we, met een bende van acht uitgesproken persoonlijkheden, opnieuw uit naar een crazy feestbestemming in Europa. Na het succes van Balaton Sound, trekken we dit keer naar The Island in Kroatië. Een eiland vol feesten, vriendschappen en lust!

Voor het nieuwe seizoen neem je deel in duo’s, dus zoek je partner in crime, verzamel enkele leuke foto’s en schrijf je hier in. Let wel, de opnames van ‘Tagmansion’ vinden plaats op 9 t.e.m. 17 september ‘23. Je bent die periode dus volledig beschikbaar.

Helemaal overtuigd en klaar om ‘Tagmansion’ zelf te beleven? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier en let’s get the party started!

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer