Schrijf je nu in voor een nieuw seizoen van ‘Tagmansion’!

Nezir Yikik-14 april 2023 om 12:30- Foto:

Emmely De Boey

Kent het feesten voor jou ook nooit een einde en ontmoet je graag nieuwe mensen? Dan ben jij misschien wel dé geschikte kandidaat voor het zesde seizoen van ‘Tagmansion’.

In september trekken we, met een bende van acht uitgesproken persoonlijkheden, opnieuw uit naar een crazy feestbestemming in Europa. Na het succes van Balaton Sound, trekken we dit keer naar The Island in Kroatië. Een eiland vol feesten, vriendschappen en lust!

Voor het nieuwe seizoen neem je deel in duo’s, dus zoek je partner in crime, verzamel enkele leuke foto’s en schrijf je hier in. Let wel, de opnames van ‘Tagmansion’ vinden plaats op 9 t.e.m. 17 september ‘23. Je bent die periode dus volledig beschikbaar.

Helemaal overtuigd en klaar om ‘Tagmansion’ zelf te beleven? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier en let’s get the party started!

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer