Disney kondigt live-action 'Vaiana' aan!

Dieter Blarinckx-03 april 2023 om 20:21

Fantastisch en exciting nieuws voor de Disney-fans hier want er werd zopas zeer groot nieuws bekendgemaakt: er komt een live-action-versie van de succesvolle en populaire animatiefilm ‘Vaiana’ (‘Moana’ in het Engels) uit 2016.

Het nieuws werd op geheel gepaste wijze bekendgemaakt door een van de hoofdrollen uit de animatiefilm: niemand minder dan Maui himself, Dwayne "The Rock" Johnson. Hij zal ook opnieuw in de huid kruipen van deze iconische en geliefde god.

‘Vaiana’ vertelt het verhaal van een Polynesische heldin die een gevaarlijke zeereis onderneemt om haar eiland te redden. De live-action-film wordt geschreven door Jared Bush, die ook tekende voor de animatieversie.

Helaas werd nog niet bekendgemaakt wanneer de opnames starten en wanneer we de nieuwe versie net in de bioscoop mogen verwachten.

Dus stay tuned!

Check de aankondiging van Dwayne Johnson hier:

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

Ontdek meer