Disney kondigt live-action 'Vaiana' aan!

Dieter Blarinckx-03 april 2023 om 20:21

Fantastisch en exciting nieuws voor de Disney-fans hier want er werd zopas zeer groot nieuws bekendgemaakt: er komt een live-action-versie van de succesvolle en populaire animatiefilm ‘Vaiana’ (‘Moana’ in het Engels) uit 2016.

Het nieuws werd op geheel gepaste wijze bekendgemaakt door een van de hoofdrollen uit de animatiefilm: niemand minder dan Maui himself, Dwayne "The Rock" Johnson. Hij zal ook opnieuw in de huid kruipen van deze iconische en geliefde god.

‘Vaiana’ vertelt het verhaal van een Polynesische heldin die een gevaarlijke zeereis onderneemt om haar eiland te redden. De live-action-film wordt geschreven door Jared Bush, die ook tekende voor de animatieversie.

Helaas werd nog niet bekendgemaakt wanneer de opnames starten en wanneer we de nieuwe versie net in de bioscoop mogen verwachten.

Dus stay tuned!

Check de aankondiging van Dwayne Johnson hier:

Nieuwe 'Spider-Man' vanaf woensdag in de bioscoop

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 08:15

Leuk nieuws voor de fans van de 'Spider-Man'-franchise, want vanaf woensdag speelt het langverwachte vervolg op 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' in de bioscoop!

"Na te zijn herenigd met Gwen Stacy, wordt Brooklyn's vriendelijke Spider-Man gekatapulteerd door het Multiversum, waar hij een team Spider-Heroes ontmoet die het bestaan ervan moeten beschermen. Maar wanneer de helden het oneens zijn over de aanpak van een nieuwe bedreiging, komt Miles tegenover hen te staan en moet hij opnieuw definiëren wat het betekent een held te zijn om de mensen te redden van wie hij het meest houdt", klinkt het in de officiële synopsis van de film.

'Across the Spider-Verse' is het directe vervolg op de animatiehit 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' uit 2018 en neemt ons - net zoals in het live-action MCU (Marvel Cinematic Universe)- mee op een gloednieuw avontuur in het Multiversum.

Check hieronder de trailer en ontdek 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' vanaf woensdag in de Belgische bioscopen!

TikTok in de ban van 'The Little Mermaid'-soundtrack

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 07:31

Sinds deze week kan je in de bioscoop gaan genieten van Disney's nieuwste live-action film 'The Little Mermaid'. Niet enkel in de bioscoop is de film een succes, ook op sociale media is de film overal! Op TikTok is zelfs de soundtrack serieus viraal aan het gaan.

Dat sociale media zoals TikTok en Instagram een film kunnen hypen, hoeven we je niet meer te vertellen. En ook met Disney's 'The Little Mermaid' is dat nu blijkbaar het geval. Nog voordat de film effectief in de zalen speelde, ging het nummer 'Vanessa's Trick' al viraal op sociale media.

In 'Vanessa's Trick' horen we Vanessa, het menselijke alter-ego van zeeheks Ursula, zingen met de stem van Ariel. En het is vooral het zwoele en venijnige karakter van die stem die TikTok helemaal wist in te pakken. Er is zelfs een video opgedoken waarin we hoofdrolspeelster Halle Bailey het nu al iconische nummer zien inzingen!

Check hieronder enkele coole TikToks en ontdek Disney's 'The Little Mermaid' nu in een bioscoop bij jou in de buurt!

Ontdek meer