Zien: eerste trailer 'Blue Beetle' gedropt

Dieter Blarinckx-03 april 2023 om 17:20

Superheldenfans kunnen heel wat films gaan checken in de bioscoop, want naast ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’, de aankomende nieuwe ‘Guardians of the Galaxy’-film en ‘The Marvels’, heeft DC ook een nieuw avontuur in petto: ‘Blue Beetle’. En daar werd zopas een nieuwe trailer van gedropt!

Jaime Reyes, onlangs afgestudeerd aan de universiteit, keert vol ambities voor zijn toekomst terug naar huis, om er vervolgens achter te komen dat thuis is niet helemaal zoals hij het heeft achtergelaten. Terwijl hij op zoek gaat naar zijn doel in de wereld, grijpt het noodlot in wanneer Jaime onverwacht in het bezit komt van een oud overblijfsel van buitenaardse biotechnologie: de Scarabee. Wanneer de Scarabee plotseling Jaime kiest als zijn symbiotische gastheer, krijgt Jaime een ongelooflijk harnas in staat tot buitengewone en onvoorspelbare krachten, die zijn lot voor altijd veranderen als hij de Super Hero Blue Beetle wordt.

Normaal ging de film rechtsreeks naar HBO Max, maar daar dacht de nieuwe CEO van Warner even helemaal anders over. Hij vond de film zó goed dat hij besloot ‘m ook in de bioscoop uit te brengen.

‘Blue Beetle’ zal deze augustus te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer