Zien: Lady Gaga als Harley Quinn in 'Joker 2'

Karen Luiken-03 april 2023 om 14:59- Foto:

Reuters

De opnames voor het tweede deel van ‘Joker’ zijn in volle gang. Afgelopen weekend werd er gefilmd op de befaamde trap in New York en driemaal raden wie daar gespot werd? Lady Gaga!

In ‘Joker: Folie à Deux’, zoals de langverwachte film heet, komt Joker in contact met Harley Quinn. Dat personage werd voorheen gespeeld door Margot Robbie, maar in dit geval is het dus niemand minder dan Lady Gaga die voor de rol verantwoordelijk is. De zangeres zal niet alleen acterend te zien zijn, maar ook zingend en dansend. De tweede ‘Joker’-film wordt namelijk een musicalfilm.

De film komt in het najaar van 2024 uit op het witte doek.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer