Nieuwe tour Taylor Swift bevat veel verrassingen

Karen Luiken-03 april 2023 om 14:52- Foto:

Reuters

‘The Eras Tour’ van Taylor Swift wordt er een voor in de boekjes. De zangeres zegt dat geen enkele show van haar aanstaande concertreeks hetzelfde zal zijn.

De tour gaat over twee weken van start en bevat verschillende concerten op allerlei plekken in de Verenigde Staten. Diehard fans die van plan zijn meerdere shows te bezoeken, komen niet bedrogen uit. Volgens Taylor staan er heel wat verrassingen op de agenda.

Van de nummers die ze speelt tot de kleding die ze draagt: alles wordt anders. “Het zal lastig worden om voor deze tour online de setlist en mijn outfits op te zoeken”, belooft de zangeres.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer