Dit gaat 'Big Brother'-ster Bart doen met gewonnen prijzengeld

Karen Luiken-03 april 2023 om 15:00

Bart werd afgelopen zaterdag gekozen als grote winnaar van ‘Big Brother’. Hij won 73.388 euro. Een mooi bedrag, maar wat gaat hij daarmee doen?

Drie maandenlang heeft Bart in het ‘Big Brother’-huis gezeten. Zonder contact met de buitenwereld, zonder familie om zich heen. Zijn plan nu hij terug is? Eerst heel veel bijpraten met zijn vrouw, dochter en zoon. “We hebben wel wat schade in te halen”, zegt Bart in een gesprek met Het Nieuwsblad.

Ook wil hij rijlessen gaan geven aan zijn 17-jarige dochter en maakt hij plannen die hij met het gewonnen geldbedrag waar hoopt te kunnen maken. “Ik zou graag een huisje in Spanje kopen, dat is toch echt wel een doel. Een buitenverblijf in de zon. Maar we zullen eerst zien hoeveel we aan de staat moeten geven, en wat er nog van overblijft.”

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer