Dit gaat 'Big Brother'-ster Bart doen met gewonnen prijzengeld

Karen Luiken-03 april 2023 om 15:00

Bart werd afgelopen zaterdag gekozen als grote winnaar van ‘Big Brother’. Hij won 73.388 euro. Een mooi bedrag, maar wat gaat hij daarmee doen?

Drie maandenlang heeft Bart in het ‘Big Brother’-huis gezeten. Zonder contact met de buitenwereld, zonder familie om zich heen. Zijn plan nu hij terug is? Eerst heel veel bijpraten met zijn vrouw, dochter en zoon. “We hebben wel wat schade in te halen”, zegt Bart in een gesprek met Het Nieuwsblad.

Ook wil hij rijlessen gaan geven aan zijn 17-jarige dochter en maakt hij plannen die hij met het gewonnen geldbedrag waar hoopt te kunnen maken. “Ik zou graag een huisje in Spanje kopen, dat is toch echt wel een doel. Een buitenverblijf in de zon. Maar we zullen eerst zien hoeveel we aan de staat moeten geven, en wat er nog van overblijft.”

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer