'Love Island'-sterren Lio en Marvin onthullen geslacht baby

Karen Luiken-03 april 2023 om 06:09

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet, maar er is een ‘Love Island’-baby op komst. Lio en Marvin verwachten hun eerste kindje samen en maakten dit weekend bekend of het om een jongetje of meisje gaat.

Lio en Marvin organiseerden een heuse gender reveal-party waar veel andere ‘Love Island’-sterren bij aanwezig waren. Op social media deelden onder meer Jotti, Fee, Lennert en Raphaëlla beelden van het bijzondere moment. Te zien is hoe Lio een ballon met blauwe confetti leeg prikt. Oftewel: zij en Marvin krijgen een jongetje.

De zwangerschap van het koppel werd een maand geleden bekendgemaakt via social media. 'De start van een nieuw avontuur', stond bij een foto van de lovebirds geschreven, die elkaar tijdens ‘Love Island’ leerden kennen en nu een half jaar samen zijn.

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer