'Love Island'-sterren Lio en Marvin onthullen geslacht baby

Karen Luiken-03 april 2023 om 06:09

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet, maar er is een ‘Love Island’-baby op komst. Lio en Marvin verwachten hun eerste kindje samen en maakten dit weekend bekend of het om een jongetje of meisje gaat.

Lio en Marvin organiseerden een heuse gender reveal-party waar veel andere ‘Love Island’-sterren bij aanwezig waren. Op social media deelden onder meer Jotti, Fee, Lennert en Raphaëlla beelden van het bijzondere moment. Te zien is hoe Lio een ballon met blauwe confetti leeg prikt. Oftewel: zij en Marvin krijgen een jongetje.

De zwangerschap van het koppel werd een maand geleden bekendgemaakt via social media. 'De start van een nieuw avontuur', stond bij een foto van de lovebirds geschreven, die elkaar tijdens ‘Love Island’ leerden kennen en nu een half jaar samen zijn.

Deze bewoner verlaat 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-18 februari 2024 om 08:05

Van de vier genomineerden heeft één bewoner het ‘Big Brother’-huis zaterdagavond tijdens de liveshow moeten verlaten. Niemand minder dan Basiri moest afscheid nemen van zijn medekandidaten.

Naast Basiri stonden ook Ashley, Karen en Alice deze week in de gevarenzone. Ashley en Alice kregen de meeste stemmen van de kijkers, waardoor zij als eersten te horen kregen dat ze in ieder geval de komende week nog in het ‘Big Brother’-huis mogen verblijven. Karen eindigde op de derde plek, Basiri op de vierde.

Of hij het erg vindt? Jammer, natuurlijk, maar er zit ook een mooie kant aan zijn vertrek. Basiri kan na al die weken namelijk eindelijk zijn familie en vriendin weer terugzien. “Voor mij is dit een win-win.”

Welk element uit Avatar ben jij? Netflix lanceert quiz

Karen Luiken-17 februari 2024 om 07:58

Lucht, aarde, water of vuur. Welk element hoort bij jou? Om daarachter te komen kun je nu een speciaal door Netflix in het leven geroepen quiz doen.

De vier naties Air Nomands, Earth Kingdom, Water Tribe en Fire Nation spelen een belangrijke rol in de langverwachte Netflix-serie ‘Avatar: The Last Airbender’, die vanaf donderdag 22 februari te zien zal zijn. Elk element heeft zo zijn betekenis, maar welke past het best bij jou? Netflix heeft tien simpele vragen opgesteld die, als je ze allemaal naar waarheid invult, voor een antwoord zullen zorgen.

Eén van de vragen luidt als volgt: je wordt wakker in een boot en weet niet meer hoe je heet of bij welke natie je hoort. De kapitein doet een aardig aanbod om je te helpen. Wat doe je? Het antwoord dat je geeft, heeft – uiteraard – invloed op de uitslag. Klik hier voor de complete quiz.

Ontdek meer